Sayfa 565/656 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Ertelenen yatırımın üstüne bile yatırım eklıyorlar agresif büyüme diye buna derler :-)

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/853108

28.08.2019 tarihinde yapılan "Maddi Duran Varlık Alımı" bildiriminde , Gloss & Green Metalize Karton üretim hattının Haziran 2020'de tamamlanması ön görülmüştü.

Ancak ülkemizi ve tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan pandemi sebebi ile, üretim hattının Türkiye'ye gelmesi ve sonrasındaki kurulum aşamalarının tamamlanarak , faaliyete geçme sürecinin tahmini 2021 yılının Mart ayında olabileceği düşünülmektedir.

Ayrıca bu dönemde ilgili yatırımımıza 700.000 EUR luk ilave ünite yapılması için, Makine Üreticisi ile ek bir anlaşma imzalanmıştır. Yapılacak olan bu ek yatırım, makinenin kabiliyetlerini arttıracağı gibi, aynı zamanda da Esnek Ambalaja yönelik çevreci ve geri dönüştürülebilir Metalize ve Bariyerli Kağıtların üretiminin yapılabilmesini sağlayacaktır

2. İsmail başkan gloos green yatırımı tam olarak tamamlanmadımı ufak bir makina kurulumu vardı o ertelendi sanırım bu yeni yatırım ne işe yarıyacak bilgin var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Ertelenen yatırımın üstüne bile yatırım eklıyorlar agresif büyüme diye buna derler :-)

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/853108

28.08.2019 tarihinde yapılan "Maddi Duran Varlık Alımı" bildiriminde , Gloss & Green Metalize Karton üretim hattının Haziran 2020'de tamamlanması ön görülmüştü.

Ancak ülkemizi ve tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan pandemi sebebi ile, üretim hattının Türkiye'ye gelmesi ve sonrasındaki kurulum aşamalarının tamamlanarak , faaliyete geçme sürecinin tahmini 2021 yılının Mart ayında olabileceği düşünülmektedir.

Ayrıca bu dönemde ilgili yatırımımıza 700.000 EUR luk ilave ünite yapılması için, Makine Üreticisi ile ek bir anlaşma imzalanmıştır. Yapılacak olan bu ek yatırım, makinenin kabiliyetlerini arttıracağı gibi, aynı zamanda da Esnek Ambalaja yönelik çevreci ve geri dönüştürülebilir Metalize ve Bariyerli Kağıtların üretiminin yapılabilmesini sağlayacaktır
    Şirket şirket değil sanki banka. Para var imkan var. Şirkette sorun yok ama ....... var.
    İnanmayın yazdıklarıma hayal bunlar 😀😍

4.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    İsmail başkan gloos green yatırımı tam olarak tamamlanmadımı ufak bir makina kurulumu vardı o ertelendi sanırım bu yeni yatırım ne işe yarıyacak bilgin var mı?
    Önceden bu kutular üretilerken metalıze görüntü elde etmek için selefon denilen ince plastık bır kaplama ıle kaplanırdı ve kutu su geçirmez ve dayanklı hale gelirdi içinde ki üründe uzun süre raf ömrü olurdu.örneğin çikolta kutularının dışında ınce bir plastık kaplama vardır dıkkatınızı çekmıştır bu kutuyu elinizle yırtmak istediğinizde zorlanırsın.Bu ürün çevreci değildi.Bu durum değişiyor şimdi.

Gloss green teknolojisi ile büyük ortagımız LGR avrupada yıllardır kutu üretiyordu, aslında bizde üretiyoruz ama yukarda iletiğim şekilde, bundan sonra yeni teknolojimizle onların istediği standartlarında üretmek için yatırımlar yapıyoruz, çevreci ve eskisinden daha dayanaklı kutular olduğunu biliyoruz.

Sektörde farklılık yaratağımız kesin ve örnek teşkil edeceğiz diğer firmalara.

5. Anladım evet yırttığımızda şeffaf bir kaplama var ama bu haziranda kurulması planlanan makine niye mart ayına sarktı?
    O makına ciro oranını çok etkiler mi?
    Beklenen cirolar buna rağmen gelirmi?

6.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    Anladım evet yırttığımızda şeffaf bir kaplama var ama bu haziranda kurulması planlanan makine niye mart ayına sarktı?
    O makına ciro oranını çok etkiler mi?
    Beklenen cirolar buna rağmen gelirmi?
    Kap haberinde sorularinin cevabi var.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Herkese hayırlı haftalar;

Gloss green de ertelendı şimdi geriye kaldı benım son beklentim aylardır beklıyorum ama vaktim var, yılın ilk yarısıda bitti artık çok fazla zaman kalmadı sanki.

Sayfa 565/656 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •