Sizin anlayýþýnýz elinizde olan hisseler hakkýnda en ufak olumsuz yazýya hemen saldýrmak. Acsel pahalý dedim bu daha da pahalý olmayacaðý anlamýna gelmiyor. Hisseyi ben kontrol etmiyorum. Biraz temel analizden anlayan herkes Acsel'e pahalý der zaten.
Acsel'i de Durdo'yu da beðeniyorum ama bu fiyatlarý benim yatýrým anlayýþýma göre pahalý dememe engel deðil. Ben kýsa vadeli kar peþinde koþmuyorum.
Ýyi bayramlar herkes sevdiklerinlerinde nice mutlu seneler geçirsin.
Duran doðaným piyasa deðerini neye göre hesapladýðýný meram ediyorum;)
2013 2 €
2020 2.5€ patron hisse senedi takasý
Patron bizlere me anlatsan boþ sen git baþka formlara yaz gerçekten biz anlaþamýyoruz. Son 4 seneye bak 1 çeyreklere öyle konuþ
Al iþte biri daha. Bu kafaya ne anlatsan boþ. Ben yazýlarýmda Durdo ile ilgili bir hesap mý yaptým? Þirketi beðeniyorum ama benim uzun vadeli yatýrým yapacaðým fiyatta deðil. Baþka hisselere bakarým. Sen 3 liraya 5 liraya almýþsýndýr tutarsýn. Bu kadar basit. Ben sana önce þuna bak sonra konuþ diyor muyum?
Uv yatýrýmý yapacaklar beklediðiniz fiyatý yazýn herkes kurtulsun
Alican Duran boss ÝleriZekalýymýþ ki 20 tl ile takasa girdi😂
Alican Duran Boss uv ciler gibi düþük fiyatý bekleseydi keþke 6 milyon tl ver bir oran satýn al biraz daha beklese o paraya daha fazla hisse alabilirdiBunu o düþünemedi malesef
Ýsmail baþkan bilançoyu es geçtin bir kaç cümle dinlemek isterdik açýkçasý
Bir gurubumuz var tekrar 10 larý bekliyorBekliyoruz açtýk kollarýmýzý gel duran doðan tahta yapýcý duy sesleri.
Ne tacirlermiþ/ne fonmuþ bir türlü bitmedi. Bu nedir ya?
Yer Ýmleri