Sayfa 860/1001 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,873 - 6,880 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bu kadar teknik giden dow..
    ne yapacak 25.500 ü
    26 yı.bırakacak mı.?

ben bura da bir kahramanlık hikayesi göremiyorum.. %50 geri alış seviyesi 22.885
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

2. Ora abd oyle merkez bankasina baski yapamaz bi kere kurumlar var bagimsizlar
    Ora abd demokrasi var baba protesto hakki var oyle degil yani
    Ora abd ozgurlukler ...

Kasima kdr s400 ler abd ye hayirli olsun

3. bu da DJI saatlik... kanal NEW YORK içinde hareket etmekte...
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Dünya virüsten yanarken borsalar yine saçını tarıyor.
    O zaman vericez tarağı güzel güzel tarasınlar
    Biz açılana kadar görüntü bozulmazsa bankalarla 116 bin üstünde açılıp 117 bine doğru gidecek bi hava var gibi. Y.t.d.

Akbankımızın 6.25 direncine 14 kademe var. Yani yüzde 2 potansiyel görünüyor. Ytd
    Ya 2009 da da aynı şeyler oldu. Bi açın bakın millet neler konuşurken borsalar 4 e, 5 e katladı.
    Öldürücülük oranı 0,2% olan yalandan bir hastalık için borsa mı çöksün?Hemde 60 yaş üzerinde asıl öldürücülüğü gösteren seçici bir hastalık aslında borsaları coşturması lazım.

Değerli üyelerimiz , bilindiği üzere üyeler mesaj attıkça yeni üye , üye ve kıdemli üye şeklinde ünvanlar alıyordu , bununla ilgili bazı değişiklikler yaptık ve yeni düzenlemeler sabah itibariyle aktif oldu .

Buna göre ;

0-199 mesajı olan yeni üye ,
    200-499 mesajı olan üye ,
    500-799 mesajı olan kıdemli üye ,
    800-1999 mesajı olan sadık üye ,
    2000-3999 mesajı olan bronz üye ,
    4000-7999 mesajı olan gümüş üye,
    8000-11999 mesajı olan altın üye ve
    12000 mesaj üzeri platin üye unvanını alacaktır .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Şu andaki çağ devletleri likit yani para. Maniye bağlı sistemler
    Bir şekilde likit yaratabiliyorsa. İletişimi ve lojistiği güçlü sistemler olduğu için sorun krize dönüşmeden çözülüyor. Fakir kısım daha fakir olmuş şu an onu dert etmiyorlar.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by bummer Yazıyı Oku
    Ya 2009 da da aynı şeyler oldu. Bi açın bakın millet neler konuşurken borsalar 4 e, 5 e katladı.
    Öldürücülük oranı 0,2% olan yalandan bir hastalık için borsa mı çöksün?Hemde 60 yaş üzerinde asıl öldürücülüğü gösteren seçici bir hastalık aslında borsaları coşturması lazım.
    Virüsle ilgili asıl sıkıntı turizm ve hizmet sektörünün darbe alması. Özellikle avrupada şu anda kapalı olan bir çok işyerinin (yaklaşık yarısı) bir daha açılamayacağı tahmin ediliyor. Bu durumun görece ne kadar işsizliğe sebep olacağını bilemiyorum. Sonuçta Avrupa güçlü sanayisi olan bir bölge.

Türkiye için bu tarz bir projeksiyon görmedim ama turizm ve hizmet sekörünün ağırlığı bizde çok daha fazla.

8. Dow vadelide yamulma işaretleri var.

Sayfa 860/1001 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •