Sayfa 368/1001 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Su an oyle gorunuyor, ancak, cok iyi egitim almis 7.5 Milyon Honkong'lu celik gibi direniyor.

Cin bu isi kolay kolay cozemez, sonuc, Honkong da Taiwan gibi olur ve is sogumaya terk edilir gibi geliyor bana.
    Mecburlar. 1997’de devir olmuş sanırım. 50 yıl tek ülke iki sistem garantisi var. 23 yıl geçmiş. 30 yıl kalmış. Bugünün gençleri bu sistemin bitişini görecek tüm mücadelenin temeli bu ancak çin çok güçlü ve amerika dışında karşısında duracak kimse yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Mecburlar. 1997’de devir olmuş sanırım. 50 yıl tek ülke iki sistem garantisi var. 23 yıl geçmiş. 30 yıl kalmış. Bugünün gençleri bu sistemin bitişini görecek tüm mücadelenin temeli bu ancak çin çok güçlü ve amerika dışında karşısında duracak kimse yok.
    Aslinda Cin'in karsisina dikilmek icin tam da zamandir, yoksa yarin cok daha kotu olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hava çok sıcak ve boğucu,virüs var diye yazlığa da gidemiyoruz,yapışık nizam çünkü.....

Dolares dede yaprak kımıldamıyor,ver s-400 ü sabitle dolaresi 6.85 e anlaşması yapıldı galiba...
    ev ortamındaki hava boğucu mu ? şehir ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sabit kura mı geçildi ne?
    Dolar 13 gündür 6,85

5. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sıcak basmıştır ablamı, töbe töbe ahali neleri takip ediyor yahu.
    pazar günü duydum bunu yeni mi nete düşmüş insanlar çok yavaş ve tembel artık sanırım .

Sokağa çıkma yasağında olmuş olay

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Aslinda Cin'in karsisina dikilmek icin tam da zamandir, yoksa yarin cok daha kotu olacak.
    İlk önce AB sizi yarı yolda bırakır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sabit kura mı geçildi ne?
    Dolar 13 gündür 6,85
    Evet her şey çıkıyor dolar fix 6,85 nasıl iş bu

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu dunya da guzel seyler de var.

Mesela evlat sevgisi.

Ben Kanada'ya giderken, Kizim 3, Oglum 5 yasindaydi.

Kanada'da yeniyim, is yerinde bir Ingiliz Kanadali hatunla sohbet ediyoruz.

Ben bu konudan soz ettim, kadin ay bilmezmiyim dedi, benim de kopegim var..

Nerden aklima geldiyse is'te.
    babamgil evlat sevgisine beni , 15 yaşımda doğum günü pastamdan hallice bir dilimi masada önüne nezaketle bırakırken hazırlamıştı... tabii o an anlayamamıştım... bilmem kaç bin dolarese o zamanın meşhur brezilyalı bir diş hekimine yaptırdığı omo beyazı dişleriyle sırıtarak , 18 ine girdiğin gün tek başınasın biliyosun di mi evlat demişti.... bundan sonrası özel hayata girer , anlatırım ... az sonra
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 368/1001 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •