Sayfa 998/1001 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,977 - 7,984 arası.

Konu: Viop-XX

1. Çökermi uçarmı bilemem ama ömrü kısa sürer
    ben acınca sert hareketler olur gibime geliy, elimi dediğimi kurutmakta üstüme yok
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben acacam,biran önce 1000 olsun diye bekliyorum
    aç artık 8.000 mesaj gelmek üzere
    bir halt olacağı yok.

3. Halkb eksiye gidiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    banka endeksinde yarın 131 binlere dikkat. yükselmekte çok zorlanmaya başladı. bi haberler gelmeliki kendini yukarı atsın.

reis katara gitmişti. katar dan bu akşam bi haber gelir mi...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

5. Katar'dan haber var mı?
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Bütün hisseleri aldın, hemde hızla ilginç rakamlara getirdin. Peki kime, hangi vadede satıp kar edeceksin merak ediyorum cöleli...

Ha, para benim değil, matbaa da basıldı zaten diyorsan, ona bir şey diyemem...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. günlük RSİ 75 lerde geziyor..70 altına inerse lastik patlar.. yinede olgunlaşma için birkaç haftası var gibi..

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Global pala, sana bir çift lafım var. Bu grafikteki kırmızı direnç, öyle yenilir yutulur cinsten değil, haberin olsun...

YTD.
    Aferin, söz dinler global pala.

Balıklama dalma, düşünerek hesaplayarak giriş Dow'a. Sonuçta dayak yemekte var...

YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 998/1001 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •