Sayfa 9/999 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Viop - XXI

Oxford aşı maşı yok ,en kötüye hazırlanın dedi bugün.
    Allahtan bizde vakasayısı çok değil.
    Artık bu pandeminin mutasyonla biteceği ihtimali kaldı

2. abd nin önemli bankalarda teknik durum bizim bankalarla benzer sanki..hatta daha kötü..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2 Temmuz perşembe saat 18:00

Yeni sayfa hayırlı uğurlu olsun.

Xu100 : 116.907
    Xu30 : 133.994

Viob : 134.600
    Hayırlı olsun bakalım ayuların eziyeti sona erecek mi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    normal gripten ya da kalp gibi rahatsızlıklardan ölenlere bile corona teşhisi konduğu ve sayıların şişirildiği söyleniyor..dünyada yani..
    abd için deniyorki Çinden tazminat almak için vs. yapıldı..ama sanmıyorum..bunu icad edenlerin dediği oluyor..ne rakam diyorsa onu açıklıyorlardır..
    mesela ölenlerin sayısı 1-2 ay önceki max olan sayıdan 2-3 kat artarsa ne olacak !! olması muhtemel..çünkü sonbahardan sonra KIŞ var.. ilkbahardan sonra YAZ geldi..bahane hazır yani..hem de oyun kurucuların dediği tam olarak anlaşılacak..şimdi parçalar eksik..
    Abd de vaka sayilarinda yenii rekorlar geldi.ancak hava sicakliklarindan kaynaklı olabilir ölüm sayilarinda rekor yok. Trump bu kafayla giderse eylül ekimde abd kırılır virüsten
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kimseyi etkilemek istemem ama short açan varsa mutlaka stop koysun yarın çok sağlam bir kuş uçuşu görebiliriz. Borsada çok eski sayılmam ama bu hareketi belki on defa gördüm. Kuşlarımız uçmaya hazır hale gelmiş gibi görünüyor. Ne zaman olacak bilmiyorum ama çok sürmeyecek sanki. Shortçular mutlaka stop koysun.
    Yarın fiçırlar yeşil olursa 120 bin olası gibi duruyor.
    Haklı olabilirsin yani.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
    long olanlar stop koymasın mı?

Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kimseyi etkilemek istemem ama short açan varsa mutlaka stop koysun yarın çok sağlam bir kuş uçuşu görebiliriz. Borsada çok eski sayılmam ama bu hareketi belki on defa gördüm. Kuşlarımız uçmaya hazır hale gelmiş gibi görünüyor. Ne zaman olacak bilmiyorum ama çok sürmeyecek sanki. Shortçular mutlaka stop koysun.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ybtakasoranı son 5 yılın dibinde belki daha fazla zamanın dibinde bilmiyorum bearbull abi bilir en son ybtakasoranı ne zaman 51 altına düşmüş
    herhalde ilk alıma başladıklarında 0 dan yukarıya giderken görmüş.

tüm kağıtları 0,01 den alırız yabancıdan diye taliptik ama bunlar yüksek fiyatlardan sattı yaww

Bear_Bull
    @BearBull26

7. virüs sıcak havada zayıflıyor direncini kaybediyor deniyor..vaka var ama ölü sayısının azlığı bundan yani..
    ama sonbaharda güçlenerek çoğalacak demiyorum zaten çoğalıyor..ama güçlenecek ve bu da ölüm sayılarını kat kat arttırabilir....
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Abd de vaka sayilarinda yenii rekorlar geldi.ancak hava sicakliklarindan kaynaklı olabilir ölüm sayilarinda rekor yok. Trump bu kafayla giderse eylül ekimde abd kırılır virüsten

8. pasta.. bugün GARANTİ sahne almış... bakalım yükünü yükleyen yüklüyor.. bu vadede kılıçlar çekilmeye başlamış
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

Sayfa 9/999 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •