Sayfa 93/948 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 737 - 744 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    Sn.6 His, aslında satma niyetim yok ve borsa gündem den de baktığım ve gördüğüm kadarı ile sadece SASA ya brüt takas gelmiş diyor.OZBAL la ilgili bir durum görünmüyor fakat bazı arkadaşlar hemen brüt takas deyince açıkçası biraz canım sıkılmıştı ama sizin açıklayıcı bilgileriniz ve sonradan araştırmam sonucu o kadar da kötü olmadığını görmüş bulunmaktayım.
    İnsallah şu onay kısa sürede gelir ise iyi yerlere geliriz. Teşekkürler bilgileriniz için
    Sakince bekleyeceğiz,herkes eteğin deki taşı dökecek ilk seanslarda.Sonrasını hep birlik de göreceğiz..

Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Estafurrullah sadece naçiz ane uyarmaya çalışmıştım amacım bilgiçlik değil.Burda birleşme hakkında kimsenin net bir fikri yoktu yazıları hergün okuyorum bu yüzden bir grup bunu kullandı ve özvarlığı eksiye geçmiş -3750 bin olmuş nerdeyse batık bir şirketi 2 ye katladılar.Bundan sonrası da net değil bu tür hisselerde küçük yatırımcının canı çok yandığı için fikirlerimi paylaşmak istedim sadece.saygılar

yatırım tavsiyesi değildir
    Uyarınızı yaptınız,bunun üzerine ben ve bir kaç kişi konu üzerinde fikrini beyan etti.
    Yazılanları okuyorum diyorsunuz, birleşme hakkında kimsenin bilgisi yok diyorsunuz,
    Birde burada kişiler içi boş şirkete yatırım yapıyorlarmış gibi gösterip "Bilgiçlik" taslıyorsunuz.
    Şu aşamada ERCİYAS BORU nun piyasa fiyatı haricinde belli olmayan konu ve mevzu yoktur.Bilgi eksikliğiniz bilmediğiniz husus var ise şirketin ;

18.4.2017 Özel Durumlar Açıklamasında; Özbal Çelik Boru San. Tic. ve Taah. A.Ş. ve Erciyas Çelik Boru San. A.Ş. birleşmesine ilişkin taslak duyuru metni ve ek'leri bölümüne bakınız..

SPK nın böyle bir kararı beklenti dahilinde olabilir,ya bilmediğinizden yada kasıtlı ifadeler kullanmaya başlamış gibisiniz.

Yatırımcılar zaten ÖZBAL kararı alıp yatırım yapmıyor, ERCİYAS birleşmesini fiyatlıyor,bu kadarını bilmemeniz tuhaf doğrusu.

2. Iyi akşamlar ben krontta bürüt takasa yakalandım 2 defa tavan yaptı 14.30dan 9.75 düştü ama saglam bi şirket oldugu için hemem toparladı şuan 15.70lerde Bence özbalda saglam bi şirket taban yapsa dahi toparlayacaktır. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    Öz varlık toplam kaynak vs bakıyordan ac erciyası oku.. Gündüz erbos la erciyası kıyasladım.. Erbosun 3 katı varluğı var.. Gelip buraya insanların aklını bulamdırmayın günah.. Bu saaten sonra alanlar özbalı değil erciyası fiyatlıyor kapiş ?

4. Bu günkü işlemlere baktığımda Üç TL altındaki fiyatlara hızlı alıcı geliyordu ve spek dahil herkes 2.98. 2.99 3.00 TL fiyatlardan hisse almanın çabasındaydı ben şahsen pazartesi günü olumsuzluk görmüyorum, çünkü hissenin birleşme süreci var yatırımcılar düşük fiyattan hisse satmak istemez.
    YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    Öz varlık toplam kaynak vs bakıyordan ac erciyası oku.. Gündüz erbos la erciyası kıyasladım.. Erbosun 3 katı varluğı var.. Gelip buraya insanların aklını bulamdırmayın günah.. Bu saaten sonra alanlar özbalı değil erciyası fiyatlıyor kapiş ?
    Yazdıklarına aynen katılıyorum burada ERBOS fiyatlanıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Herkesi burda 2 kere uyardım böyle bir hareketin tehlikesi hakkında bundan sonra kredili mal taşıyanlar varsa panikle satacak ayrıca işlem yapan gruba gözaltı gelecek ancak 2 3 dipten sonra hacim düşünce hisse de pozisyon alınabilir bence.saygılar
    Yok aq 5 dipten sonra toparlar iyice sacmaladin hayırdır nekadar cok biliyorsun ...

7. Bildiğiniz gibi hisse sattığınızda para nakit olarak hesabınıza 2 gün sonra geçer keza hisse aldığınızda lotlar 2 gün sonra size ait olur. Ancak brüt takas yoksa sattığınız gibi nakit gelmeden kullanabilirsiniz o parayı brüt varsa nakit gelmeden hisse vs alamazsınız.
    Yani brüt takasa girse pazartesi sattığınzıda çarşamba gelirdi nakitiniz ve ancak o zaman kullanabilirdiniz şimdi ise pazartesi x liradan satıp nakit gelmeden o parayı kullanma şansına sahip olacaksınız takastaki miktarlar hemen sizin kontrolünüzde olacak.
    ~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    Yok aq 5 dipten sonra toparlar iyice sacmaladin hayırdır nekadar cok biliyorsun ...
    Biz ky.cılar olarak satmaz isek ki satmayacağız.ne tabanı belki salı günü tavan bile olabiliriz. neden olmasın.

Sayfa 93/948 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •