Sayfa 91/948 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 721 - 728 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Bürüt takas değil ben zaten yatırım danışmanı ile alış veya satış emri veriyorum işim gereği bakamıyorum internete

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Biz onay bekler iken işlem tedbiri konmuş..BÜRÜT takas değil..
    Bugün yazmıştım,"Göz Altı Pazar'ının" yanında çok daha masumane, KY korumuş oluyormuş bu şekilde.
    Söylenecek Söz,
    KLASİK :Panik falan yapacak bir şey yok.Satan satsın takılmayın.Hisse boş değil.Hissenize sahip çıkın.
    DOĞRUSU :Herkesin kararı kendisinin,beklemek isteyen bekler,satan satar..Mevcut durum ortada.Birilerinin ekmeğine yağ reçel üzerine kaymak koymamak lazım..

Birde sosyal medyada olayı "Bürüt Takas"mış gibi gösterip algı yanıltması yapanlar bulunmak da.
    Tedbir ile Bürüt Takası ayırt edemeyen Borsacıyım ,hocayım endamında gezen tipler türemiş..Neredeyse göbek atacaklar..

SONUÇ : 3 ay izleme ve takip de kalmaya devam,biz gene buradayız..Ödünç senet için ararlar mı bakacağız .Geçmiş de bir hissede olmuş du.

3.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Biz onay bekler iken işlem tedbiri konmuş..BÜRÜT takas değil..
    Bugün yazmıştım,"Göz Altı Pazar'ının" yanında çok daha masumane, KY korumuş oluyormuş bu şekilde.
    Söylenecek Söz,
    KLASİK :Panik falan yapacak bir şey yok.Satan satsın takılmayın.Hisse boş değil.Hissenize sahip çıkın.
    DOĞRUSU :Herkesin kararı kendisinin,beklemek isteyen bekler,satan satar..Mevcut durum ortada.Birilerinin ekmeğine yağ reçel üzerine kaymak koymamak lazım..

Birde sosyal medyada olayı "Bürüt Takas"mış gibi gösterip algı yanıltması yapanlar bulunmak da.
    Tedbir ile Bürüt Takası ayırt edemeyen Borsacıyım ,hocayım endamında gezen tipler türemiş..Neredeyse göbek atacaklar..

SONUÇ : 3 ay izleme ve takip de kalmaya devam,biz gene buradayız..Ödünç senet için ararlar mı bakacağız .Geçmiş de bir hissede olmuş du.
    Sn.6 His, aslında satma niyetim yok ve borsa gündem den de baktığım ve gördüğüm kadarı ile sadece SASA ya brüt takas gelmiş diyor.OZBAL la ilgili bir durum görünmüyor fakat bazı arkadaşlar hemen brüt takas deyince açıkçası biraz canım sıkılmıştı ama sizin açıklayıcı bilgileriniz ve sonradan araştırmam sonucu o kadar da kötü olmadığını görmüş bulunmaktayım.
    İnsallah şu onay kısa sürede gelir ise iyi yerlere geliriz. Teşekkürler bilgileriniz için

4. Herkesi burda 2 kere uyardım böyle bir hareketin tehlikesi hakkında bundan sonra kredili mal taşıyanlar varsa panikle satacak ayrıca işlem yapan gruba gözaltı gelecek ancak 2 3 dipten sonra hacim düşünce hisse de pozisyon alınabilir bence.saygılar

5. Açıklamayı dikkatli okuyun Brüt takas yok.

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş (OZBAL) pay piyasasında 25.04.2017-23.05.2017 döneminde gerçekleştirilen işlemlerin incelenmesi sonucunda, 6362 sayılı SPKn'nun 107/1 maddesinde sayılan fiilin işlendiğine dair makul şüphe bulunması nedeniyle yatırımcıların korunması ve yapay piyasa oluşturmaya yönelik işlemlerin engellenmesini teminen; SPKn’nun 1 inci, 101 inci maddesi ve 128 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ile V-101.1 Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği (Tedbirler Tebliği)’nin 18/1 maddesi kapsamında OZBAL pay piyasasında 29.05.2017 tarihli işlemlerden başlamak üzere 3 ay süre ile;
    i. Yatırım kuruluşlarının müşterilerinden OZBAL pay piyasasında internet üzerinden emir kabul etmelerinin yasaklanmasına,
    ii. OZBAL paylarının açığa satış ve kredili menkul kıymet işlemlerine konu edilmemesine
    karar verilmiştir.

6. Herkes sizin gibi usta değil malesef bilemedik. Ne yapalım şimdi sizi dinlemedik diye özür dilesek kabul edermisiniz acaba?

Preo_P2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Estafurrullah sadece naçiz ane uyarmaya çalışmıştım amacım bilgiçlik değil.Burda birleşme hakkında kimsenin net bir fikri yoktu yazıları hergün okuyorum bu yüzden bir grup bunu kullandı ve özvarlığı eksiye geçmiş -3750 bin olmuş nerdeyse batık bir şirketi 2 ye katladılar.Bundan sonrası da net değil bu tür hisselerde küçük yatırımcının canı çok yandığı için fikirlerimi paylaşmak istedim sadece.saygılar

yatırım tavsiyesi değildir

8. Bu hissede beklentiler var boş bir hisse değil o yüzden bu kararlar beni etkilemez açığa satış ve kredili işlem yapanlar düşünsün.

Sayfa 91/948 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •