Sayfa 419/1001 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Peki sizin rahatca bir yasam saglamak için katkiniz ne oldu? Etrafinizda kac kisi genclere ornek olup onlarin yasam tarzlarini ahlakli olmaya yonlendirebiliyor? Ben malesef goremiyorum, etrafim bencil, kolay yoldan zengin olmaya çalışan, kendince dürüst ahlakli ama kendinden haberi olmayan insanlarla dolu. Biz nasilsak oyle yasariz kimseye suc atmaya gerek yok. Yaşım küçük hepinize saygılarımı sunarım. Saglicakla kalin.
    Tamam da, bu ahlakli olmaya yonlendirme, en tepeden baslamali degilmi ?

Yukardan asagi dogru dalga dalga yayilan bir yolsuzluk var.

En iyi egitim gormus olana bakiyorsun, adam doktor, yolsuzluk siralamasinda, para miktari olarak en buyuk yolsuzluk Saglik Bakanliginda.

Kamu otoritesine her yanlisinda, hepimiz, sesimiz kisilana kadar karsi duruyoruz, ancak doktor, intikamini, vatandasa eziyet ederek aliyor.

Akli sira, madem oyle, gel boyle diyor.

Cok tertemiz olan buyuk cogunlugun her turlu degerini iki paralik ediyor.

Depo'da calisan memur, sirf Tokat'tan, beyefendiye agac fidesi getiriyor diye, caresiz hastaya yatak tahsis edebiliyor.

Ve eminim, sonrada ne olacak cocuklarimizin gelecegi diyordur.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Gecmis olsun sn ressam ben de annemi periyodik olarak Ankara'ya goturuyorum, Gazi'de Prof Mehmet Akif bey var sagolsun onun sayesinde annem romatizma sorununu igne kullanarak da olsa asmis durumda biz de ozelde muayene oluyoruz ama hic oyle sorunlar yasamadik, cok iyi bir doktor her seyden once iyi bir insan size insan olmayan birisi denk gelmis.

Basimizdan gecen bir olayi anlatıyım, babam 2013 aralik gibi rahatsizlandi ayakta falan ama asiri zayfilama ve bir cok sorun, sararma vs neyse Tokat'ta Dh götürdüm doktor mr istedi bir ay sonraya gun verdi dedii, erken verin durum acil yok, neyse, ozel bir hastaneye geldik, orada hemen mr test vs yaptilar, gastroenteroloji uzmanı bakti durum cok kotu, pankreas kanali tikali stent atilacak, babam zaten kansermis bize soylemediler, bu sarilik Ankara'da Yuksek İhtisas ve Hacettepe'de yaptiklari uygulamayla geciyor dediler.

Neyse kalktik Ankara'da Yüksek İhtisas'a gittik acilden giris yaptik bir islem yaptiklari yok, Ercp yapmalari icin yatis yapmalari gerekiyor, yatis yapalim diyoruz yer yok, neyse Ankara'da yasayan akrabalarimiz ayni hastanede birisini taniyormus adam da depoda mi ne memur, o da o bölümün bir doktorunu taniyor, bu doktor İncek'de yeni bir bahce almis, Tokat'in fidanlari guzelmis, bizde fidan istiyor ben telefonla aradim Tokat'tan otobusle 10-15 tane fidan gonderdiler, bos yer olmayan hastanede hemen yer acildi, neyse su tahlil senin bubtahlil brnim oradan oraya Atatürk Eğitim de pet raporu baktilar ki kanser her yeri sarmia, su zaman ameliyat ediyoruz, konseydi vs derken 4 ay yattik hastanede sonra dediler ki hadi yallah eve biz bir sey yapamiyoruz, babam 2 ay falan da evde yasadi Ağustos ayinda da onu kaybettik 59 yasinda sene 2014, benim saglik sistemi deyince aklıma bu geliyor.
    Allah rahmet eylesin. İnsan böyle durumlarda çok şeyi sorguluyor.
    Ahmet necdet sezer zamanında randevu alıp hastahaneye gitmişti. Yöneticiler halkla aynı şartlarda yaşamaz ise eksikleri görüp, zamanında yerinde müdahalede bulunamazlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Bunun hakkinda da kalpazanliktan acilmis dava var, belediye baskani iken sahte akbil bileti satmaktan, ben demiyorum , savci diyor, fezleke mecliste.

4. Doktorlar 1, taksi şoförleri 2, esnaf 3
    Bunlarla işiniz olmasın
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Allah rahmet eylesin. İnsan böyle durumlarda çok şeyi sorguluyor.
    Ahmet necdet sezer zamanında randevu alıp hastahaneye gitmişti. Yöneticiler halkla aynı şartlarda yaşamaz ise eksikleri görüp, zamanında yerinde müdahalede bulunamazlar.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

5.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Doktorlar 1, taksi şoförleri 2, esnaf 3
    Bunlarla işiniz olmasın

Bunlara en cok oyu veren de o son ikisi.

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Doktorlar 1, taksi şoförleri 2, esnaf 3
    Bunlarla işiniz olmasın

Kötü insanlarla işiniz olmasın yoksa bu liste 2000’i bulur.

O egeli ben değilim

herkes başı derde girdiğinde iyi birisiyle karşılaşmak istiyor.
    diğer zamanlar da iki yüzlü
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. Değerli forumdaşlar, aslında hepimiz dev sorunların farkındayız. Çözümlerini de biliyoruz. Tek sorun , örgütlü toplum olamamak, bireysel davranmak. Karşı taraf ise ( sorun yaratan her taraf ) çok iyi örgütlenmiş durumda. Misal ; Bazıları inançları kullanarak örgütlenmiş ( bunlar bile onlarca fraksiyonda ) , bazıları ırkçılığa dayanmış vb.

Şu ana kadar yazılanları okuduğumda, mağdur çok. En başta yazdığım gibi bir başladık mı yüzlerce sayfa yazabiliriz.
    Bütün özü ise ; Empati yapabilmek, hiç bir meslek grubunu hedef almadan ve de mesleğimden diye korumadan kötüye kötü diyebilmek. Mümkünse de ayıklamak. Her şeye rağmen toplumda temiz ve çalışkan fertler çoğunlukta olduğundan halen ayaktayız.

Sayfa 419/1001 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •