[QUOTE=kubilayhan23;4571469]Borsa İstanbul, Metal Gayrimenkul hisselerinin 6 Temmuz 2020 tarihinden itibaren borsa kotundan çıkarılacağını açıkladı.
Yıllar önce , bu Hisse'den bende de vardı.. Yüksek maliyetli,(1.20.falan.) olarak Belki de iki yıl falan bekledim.O zamanlar galip Öztürk bu şirketi satmış ve yeni sahipleri de gayrimenkul işine girmişti.Bende umutlanmistim.. Şirket,Sonra dan Doğa kolejini satın aldılar falan ,abidik gubidik işler yapmak istediler,beceremediler,ellerine yüzlerine bulaştırdilar..Derken hisse takibini de, şirket rakibini de bıraktım...
.Bir gün, Etiler- İstanbul da gezerken tesadüfen şirketin resmi kayıtlarda geçen adresini, merkezini gördüm.. Akmerkeze yakın,ara sokakta,iki katlı bir evin, bahçe den ayrı girişi olan, tek odayı ofis tarzı uyduruk birşey yapmışlar... Baktım içerde kimse yok...İki sandalye bir masa şirket dedikleri sanırım oydu...
Anladım ki, bunlardan bir halt olmaz..
Ertesi gün borsa açılır açılmaz 70 kuruş civarında tüm hisseleri zararına sattım....
Aradan uzun zaman geçti ve dün yukarıdaki ,Kottan atılma haberini gördüm....
Elinde Metal Hissesi olanlar için üzüldüm doğrusu..Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum..