Sayfa 168/215 İlkİlk ... 68118158166167168169170178 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    YENILENEBILIR ENERJI Türkiyenin yeni gündemi ! Neredeyse hergün konusulan..yeni gelismelerle önümüzdeki günlerinde gündemi olacak..hızlı gelismeler...Bakalım METURYHO bu rüzgardan yararlanabilecek mi ? Pastadan küçük bir pay alabilecek mi ? Umut ediyoruz ! ..ytd
    Çimşit kardeş buranın müdavimlerindensin anlaşılan uzun zamandır yazıyorsun. şirketin genel durumu otel vs neleri var bu konudu biraz açıklamalar yaparsan sevinirim ulaşla kıyaslıyorlar ulaşdaki oyunlar burda da oynanabilir patron kağıtları toplarsa belki ulaş gibi gidebilir ulaşı kaçırdık bunu kaçırmasak diye bende biraz aldım bekliyorum. hayırlısı bakalım.

2.  Alıntı Originally Posted by makif Yazıyı Oku
    arkadaşlar bende yeni katıldım metura karşı ilgim arttı inşallah iyi olur beklemedeyiz.
    hoş geldin kardeşim hayırlı olsun...cimşit kardeşim buranın en kıdemlisi en bilgilisidir ona danışabilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    hoş geldin kardeşim hayırlı olsun...cimşit kardeşim buranın en kıdemlisi en bilgilisidir ona danışabilirsiniz...
    hoşbuldum ege kardeş isminizi tam telefuz edemedim kusura bakmayın sizde cimşit beyle birlikte eskisiniz sanırım fikir alış verişinde samimi yaklaşımlarınız var memnun oldum. benim ulaşla biraz maceram oldu metem de bir ulaş olur mu acaba diye niyetlendim ama kısmet pek bir şey de bilmiyorum şirket hakkında yeni yeni kurcalıyorum işte böyle siteleri bizleri aydınlatırsanız sevinirim selamlar..

4.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    Estağfurullah kardesım..Herkes burada kiymetli..Herkeste senin gibi bildikleriyle elinden geldigince..Ama çorbacılardan kurtulamadi bu hisse bir türlü ! Seninde dedigin gibi itibar sıfır..Küçük adamlar küçük hesaplar...Bir kurtulamadık ...ytd

5.  Alıntı Originally Posted by makif Yazıyı Oku
    hoşbuldum ege kardeş isminizi tam telefuz edemedim kusura bakmayın sizde cimşit beyle birlikte eskisiniz sanırım fikir alış verişinde samimi yaklaşımlarınız var memnun oldum. benim ulaşla biraz maceram oldu metem de bir ulaş olur mu acaba diye niyetlendim ama kısmet pek bir şey de bilmiyorum şirket hakkında yeni yeni kurcalıyorum işte böyle siteleri bizleri aydınlatırsanız sevinirim selamlar..
    kardeş ben bu hisseye çook kızgındım lakin bbg yatırım danışmanlığa geçmiş satışı yapılmış...turizmle bir alakası yok tamamen enerji ve piyasa yatırım araçları geliri...bu hisse de spek çook etkili....kısaca bu hissee uzayada götürür ..yerin dibinede sokar çokda kazanabilirsin hiçde kazanamayabilirsin....herşey speğe bağlı ....spek nezaman isterse ozaman....çünkü şuanki kazancına ve piyasa değerine göre hareket etseydi diğer hisseler gibi hareket etseydi 10-15 tl.ler seviyesinde olması gerekirdi.....kısaca bu hisse çook ucuz likit herşeye açık haber ortaklık satın alma cimşit kardeşimin yazdığı herşey .....okumalısın.....inşallah kağıdın başını derde sokmadan gereğini yapar sahipleri veya spek......hayırlı olsun kardeşim ...inşallah kazanırsın çook..ben selçuk gıdadayım ..lakin bu hissei uzun yıllar taşıdığım için kopamıyorum takip ediyorum....çook çıkacak gibi lakin bensiz.....

6.  Alıntı Originally Posted by makif Yazıyı Oku
    Çimşit kardeş buranın müdavimlerindensin anlaşılan uzun zamandır yazıyorsun. şirketin genel durumu otel vs neleri var bu konudu biraz açıklamalar yaparsan sevinirim ulaşla kıyaslıyorlar ulaşdaki oyunlar burda da oynanabilir patron kağıtları toplarsa belki ulaş gibi gidebilir ulaşı kaçırdık bunu kaçırmasak diye bende biraz aldım bekliyorum. hayırlısı bakalım.
    Sirketin gecmise ait cok fazla birseyi yok..Bizimki ileriye donük beklentiler..Forumu geriye dogru okursaniz arkadaslarin paylasimlari var bir fikir verecek..kaldıki ben orta uzun vadeli bir yatirimciyim genelde..O nedenle kısa vade beklentilerimiz farkli olabilir.. Allah mahcup etmesin..Herkesin kazanacagı.....Hakkınizda hayirli olur insallah..ytd

7.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    Sirketin gecmise ait cok fazla birseyi yok..Bizimki ileriye donük beklentiler..Forumu geriye dogru okursaniz arkadaslarin paylasimlari var bir fikir verecek..kaldıki ben orta uzun vadeli bir yatirimciyim genelde..O nedenle kısa vade beklentilerimiz farkli olabilir.. Allah mahcup etmesin..Herkesin kazanacagı.....Hakkınizda hayirli olur insallah..ytd
    çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten bu formdaki samimiyeti hiçbir yerde görmedim. Allah razı olsun. 155. sayfadan sonrasını okudum teknik vs anlamam ama biraz tecrübe birazda elimdeki nakiti kaybetmeden tutmaya çalışıyorum düşerse satmam çıkana kadar beklerim anlayışındayım paramın acelesi olmadığı için biraz bekleyelim ve kağıdı tanıyalım bakalım sizlerinde değerli görüşlerini zaman zaman alırız inşallah hepinize bol kazançlar. selamlar..

8.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    ne kadar akıllıca bir cevap ...işte bu yüzden seviyorum seni kardeşim.....

Sayfa 168/215 İlkİlk ... 68118158166167168169170178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •