bi de şu var tabii bu amk kağıdı tavan yapmaya o kadar zorlanırken taban yapmada çok istekli
bi de şu var tabii bu amk kağıdı tavan yapmaya o kadar zorlanırken taban yapmada çok istekli
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Tabanda brüt yok
Tavanda brüt brüt gelir.
Ağaların oyuncağı suya düşer.
İnek içer sonra
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Çok heyecanlılar sabahdan beri alver yapıyorlar tabandan.![]()
Benim anlamadığım bu adamların hisse fiyatını neden düşürmek istedikleri. Zaten fiyat çok yüksek değildiki, tekrar 40 lı fiyatlarımı göstermek istiyorlar. O zaman ben dahil herkes ek alıma geçer. Burada bekleyen en az 20 kişi vardır 40 lı fiyatlardan 5-10 bin lot ek alım yapacak, 150 bin lot eder, bu golü hiç çıkartamazlar. Bence karalar bağlayacak bir olumsuzluk yok. Sondüzlükteyiz. Hakem ne kadar uzatma verse de o son düdüğü çalmak zorunda artık. Ağustos olmadı Eylül. Enseyi karartmayın.
30-40 arasına getirirler bunlar 1 ay var daha moral bozmamak için izlemeyin yorum da yazmayın yukardan verdiklerimle bayram sonu almak için bekliyecem..ytd..
Hep böyle yapmadılar mı.
Bu tahtada demek ki böyle para kazanıyorlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri