öncelikle hoş geldiniz ... topiğiniz hayırlı olsun.. sizi okurken keyf alıyorum...yaz usta yaz ben gibilerin bakış açısı değişsin.. 2000 'li yıllarda ALPEREN nikini kulandınız mı ?
o yıllardan bir hatıra .... komşusu alperene usta ne alayım der .. oda altın al der.... adam gider borsadan altın yıldız hisse alır..
bir süre sonra karşılaşınca alperene çok tşk. eder sayende iyi kazandım der.. aklına takılır altın yerinde sayıyor bu kazandım diyor..
adama ne aldın diye sorar .. oda usta altınyıldız al dedin bende alıp kazandım der..![]()
iki kardeşim daha yaz demiş....essek degilizya insanız....karşılık verelim....
AYASOFYA kararı....siyasidir....
bununla....TURK SERMAYE PİYASALARI....dünyadan farklı hareket edecektir....
misal DOW çıktımı....biz düşeriz.....yani artık future söyle artıda bizde yüzde 2 artı acarız bitti...acarız ve yüzde 2 eksi kaparız dönemi başladı....
bu kararla....BEN BİR ORTADOGU ÜLKESİYİM....o ülkelerin duyguları ve demokrasi anlayışındayım dendi...
piyasalarda....bir ortadogu ülkesinde nasıl hareket ediyorlarsa buradada öyle hareket edecekler....mesaj bu.
şükür kavuşturana kuzum
seni sesizce takipdeyiz
yaz ki ufkumuz açılsın
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yaz Sn Kuzu yazki bakış açımızı genişletelim
EVETT....iki kardeşim daha yaz demiş....
BORSA VE TURKULERİMİZ.....
cigaramın dumanı.....yohhtur yârin imanı....
ALTINDAN KOSK YAPTIRDIM....GÜMÜŞTEN MERDİVENİ....
diirki....usaglar bag altından köşk yaptırdım....merdivenide gümüşten ula....daha ne durirsiz…..MAL ALIN...diii....
heeee…..cok para harcamışsın emme....o parayı kimden topluyacan lem…..diye sordun nu....cok gıcık olıy gavat…
sen vetan hainisin....sen borsa çıksın istemiyorsun diyede….YAWTA TAKIYOR BOYNUNA....
sankim borsa çıkınca....VETAN SAHLANACAK....gavat cebi ile vetanı birbirine karıştırıyor....
Yer İmleri