Sayfa 469/999 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Viop - XXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Gunde 5 vakit namaz kil sonra kul hakki ye, hirsizlik yap, her turlu ahlaksizligi yap. Bu mudur olayimiz?
    bu milletin %20 si 5 vakit namaz kılıyor.peki %80 hiç mi kul hakkı yemiyor.

kul hakkı-hırsızlık -na mahreme bakmak bile günahtır.

namaz kılana da kılmayana da o fiiller dinen yasaktır.(dinen)
    bu fiiler namaz kılmayana da aynı hükmü içerir.

isteyen inanır-inanmaz,kılar kılmaz kimsenin problemi değil

ama namazın islamdaki yeri bellidir.isteyen GOOGLE hocaya sorar

Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Ben de sana kardeşim diyorum. Ama tartışıyoruz. Asla aynı görüşte değiliz.
    Etik onu gerektirir.
    Ben anladım senin derdin Ayasofya, islam,din vs. değil.

Erdoğan. Dedim ya onu'da ayrı tartışırız.

Cevap yazmayacağım artık. Borsaya dönelim bence.
    hahaaa...komedi malesef.. tartışmak istemiyorum diyorsun polemiği devam ettiriyorsun.. mahalle muhtarını mı eleştireceğiz?.. ülkede bir tane hükümet var sonuçta.. retorik seviye çok kötü ne yazık ki.. hep böyle.. kişiselleştiriyorsun.. arkaya doğru yazılarına bak.. kişiselleştirdikten sonra yag gibi üste çıkmaya çalışıyorsun sürekli..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Çok şanslı biriyim

Evimin dibinde yeni yapılmış bir cami vardı artık orada namaz kılmayacağım

Doğru Ayasofya ya çünkü orada namaz kılmak normal camide kıldığının bin misli fazla sevabı varmış

Enayi iyim ben bedava fazla sevap varken

Ha birde akşam baktım dayıoğlu emmoğlu hala kızı teyze kızı komşu oğlu hepsi iş bulmuş nasıl seviniyorlar
    Sonra bir tv açayım dedim oda ne dolar 1 tl olmuş ben şok

Rüya falan dedim herhalde kendimi çimdikliyeyim dedim az canım yandı oda ne baktım kapı çalıyor açtım kim gelsin 1 doktor 2 hemşire buyrun dedim efendim kendinizi çimdiklemişsiniz mikrop kapabilir tedavi etmeye geldik hoppala

Sonra dedim ki biz bunca işkenceyi zulmü niye çekmişiz Ayasofya için vay beeee

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bu milletin %20 si 5 vakit namaz kılıyor.peki %80 hiç mi kul hakkı yemiyor.

kul hakkı-hırsızlık -na mahreme bakmak bile günahtır.

namaz kılana da kılmayana da o fiiller dinen yasaktır.o kendi zaaflarıdır.

ama bu fiiler namaz kılmayana da aynı hükmü içerir.

isteyen inanır-inanmaz,kılar kılmaz kimsenin problemi değil
    Soyledigim namazin itibarina karsi degil. Ben de zaman zaman namaz kilarim mesele o degil.

Mesele su: Cahil kesimde bir kisi namaz kiliyorsa yaptigi butun ahlaksizliklar gormezden geliniyor. Bunun icin de inananlarin dini duygularini istismar etmek icin birtakim din tuccarlari gosteris icin namaz kiliyorlar, cumaya gidiyorlar. Bu riyakarliktir. Gercek hicbir muslumanin bu tiplere prim vermemesi gerekir

borsa iki gün kapalı.. ne olacağını göreceğiz ama yukselmesine veya düşmesine iman etmiş herkesi şaşırtma potansiyeline sahip..hisseler bazında hareketler iyi kontrol ediliyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Gunde 5 vakit namaz kil sonra kul hakki ye, hirsizlik yap, her turlu ahlaksizligi yap. Bu mudur olayimiz?
    Bu nerden çıktı. Anlamadım. Namaz kılmayanların böyle bir hakkı mı var? Ya da müslüman olmayanların, dinsizlerin, ateistlerin.
    Konuyla bağlantısı ne?

sünger bob'un suyunu iyi sıktı piyasa geçen hafta.. 200 k beklerken depodaki hissesi ciddi satış yedi.. morali bozuk..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    kimse kimseyi ikna edemez.yaş olmuş +40

sözün özü. 100.000 açılan poza dikkat derim.131-136.000 arası açıldı.

1-9 Temmuz arası açıldı.

doğru yönde poz. açan kanımca 31 ağustosta çok karlı olacak.(HAZİRAN VADEYİ NEREDEYSE MAX. NOKTADA KAPATTI)

ben kaçar,hava güzel..

Sayfa 469/999 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •