Ya kardeşim ben hiç bir parti muhabbeti yapmıyorum. Siyaseti genelde siz yapıyorsunuz. Siz kurtulun bu fobiden de?
Yatırıma yönelin. Siyasi düşüncenize göre yatırım yapmayın.
Altındaki baz etkisi elbette biliyorum. Zaten o yüzden dolar değil de altın alıyorum. Ons bazında da kazanıyorum.
Ben ilkel bir teknikle 4 yılda paramı 1 e 250 yapayım. Sen son teknikleri kullan ben ne yapayım.
YAPABİLMEK.
1-Stratejin olacak.
2-Sinirlerin alınmış olacak.
3-İnanacaksın.
4-Tüm parayla asla girmeyeceksin (En fazla %30)
5-Siyasi görüşüne göre poz almayacaksın.
6-Kaybetmeyi göze alacaksın. (Yatırım maliyeti olarak düşüneceksin)
Son düzenleme : VIOPCU; 15-07-2020 saat: 20:56.
bu akşam buraya siyaset sokan sensin..ilk mesajınla hem de.. dolara nasıl bir gıcığınız varsa artık.. dediğim gibi fazla propagandaya maruz kalmışsın.. sen burada yatırım değil dersin hukumet londra newyork dolar cinsinden borç arayışına çıkar.. köprülerin geçiş ücretini dolara endeksler.. sayılacak çok şey var.. öğrenmek kolay bir süreç değil sancılıdır.. doğru bildiğin bir çok şeyin hurafe olduğunu öğreneceksin zamanla..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Ben hiçbir zaman parti ve kişi adı anmamaya özen gösteririm. Siyasi yazı yazmamaya özen gösteririm.
Ama birilerine yazdıkları üzerinden cevap veririm. Alıntı yaparım. Neden yanlış olduğunu anlatmaya çalışırım.
Siyasi yazılarınıza da cevap vermeyeceğim. Sizi paranızı siyaset bitirecek söyleyeyim. Siyaset düşünmeden yatırım yapın.
Benim yatırım ilkelerim ve kararlarım var. Bunlar dün değil yıllar önce yazıldı.
Anlayan anlar anlamayan anlamaz. İmzamı oku!
Yer İmleri