Benim kafa gitti tabi, o dediğimi wats up da yazışırken demiştim.
Benim kafa gitti tabi, o dediğimi wats up da yazışırken demiştim.
o iti abd'den istemekde boş iştir, başna da iş almaktır
vermesinler ben istemiyorum
verirlerse apo itine baktığımız gibi ona da bakacağız, kimse zehirlemesin diye bir çeşnici başı tutup yemeklerini önce ona tatdıracağız.
İlahi bir adalet var, göklerden ve yerden gelen. İlahi bir adalet var,bazen geçte gelse. Ama bilirim hep vardır bu adalet haktan. Bazen bütün Dünya'nın önünde gerçekleşir ama anlamazlar ... Her yer cayır cayır yanarken Avustralya da , develer battı gözlerine ve öldürelim dediler develeri çok su içiyorlar diye... İstedik develeri mazlumların karnını doyurmak için, vermediler... Öldürdüler develeri,vermediler mazlumlar yesin diye ... Ve ilahi adalet gösterdi kendini, yangınlar bitti yaz ortasında yağdı yağmurlar sel götürdü her yeri ... Anlamadılar yinede ve anlamayacaklar hiçbir zaman... Allah'a emanet olalım...
15 Temmuz 2016 da ülkemizi işgal etmek isteyen emperyalist ve hain işbirlikçilerine kahramanca direnen şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimizede uzun ömürler diliyorum... Allah'a emanet olun...
Bilmukabele.
Bugün 15 temmuz hatırına yönetim anlayışla karşılayıp bizleri özellikle beni cezalandırmadı, çok teşekkür ederiz. Katılımın yüksek olacağını umuyordum maalesef bu olmadı.
Artık
hisse muhabbetine dönelim arkadaşlar asıl konumuz hisse ve piyasalar.
trgyo'nun bu kadar sert gidişi içimi yakıyor
şunu demiştim
trgyo da normal 3 lira civarlarında olıuşmuş
bu normal çiftt haneli rakamlarda oluşsa kimse itiraz edemez
bu mealde bir şey di.
selec in adını salak olarak değiştirseler daha çok yakışacak.
Bankaların öncülüğünde 130 k yolculuğuna çıkacağız gibi gözüküyor. Ytd. Tranquilo...
Yer İmleri