Sayfa 934/1001 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti / Hürriyet

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Türkiye'ye CATSAA yaptırımlarının uygulanmasını talep eden yeni bir yasa tasarısı hazırlandı.
    H.R. 7639.
    Gerekçe S400'lerin Rusya'dan alınmış olması.
    Tasarı da hem Demokrat hem de Cumhuriyetçi Partili Kongre üyelerinin imzaları var.
    Tasarı Temsilciler Meclisine sunuldu.

https://www.congress.gov/bill/116th-...ouse-bill/7639
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Kent gıda ‘nin piyasa değeri 5.8. Milyar dolar olmuş .. Hisse 30 Mart’ta 179 TL imiş bugün 1373,100 TL

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Karantina ve vaka sayisi ayri seyler.
    Karantinadakiler hasta degil....
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8. bu sarman abey karantinaya giren herkesin enfekte olduğunu kabul ediyor olmalı..?

Sayfa 934/1001 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •