Erdoðan: (Ayasofya'nýn ibadete açýlmasý) bu bizim iç meselemiz Yurt dýþýndan gelen tepkilerin hiçbirisi bizi baðlamaz
Erdoðan: (Ayasofya'nýn ibadete açýlmasý) bu bizim iç meselemiz Yurt dýþýndan gelen tepkilerin hiçbirisi bizi baðlamaz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kýdem tazminatý düzenlemesi // erdoðan: Bu haliyle adil deðil, bir sonraki döneme kaldý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Avcýlýk için yanlýþ okyanusa yelken açmýþsýn demekki.;-))
Hamsi kovalarken, balinayi kaçýrmýþsin..!.;-))
Bir zamanlar bende de , Kalkýnma Bankasý hisseleri vardý..C grubun da ve kuruþ lu olduðundan ,10.lot la tavan olurdu.;-))
Sonra ki yýllar'da uzay mekiði oldu,80 liralara çýktý..
Þimdi ne durumda bilmiyorum, hiç takip ettiðim kaðýt deðil..
Borsa böyle bir yer.;-)
Kalkýnma zamanýnda 3.50 cývarýydý,söylentiler yayýldýðý gün 10 üzeri talimat vermiþtim,bana vermedi 4 oldu peþini býraktým 10-20-30 -50 oldu,bölündü 11 tl oldu,11 olduðunda yüklendim 17 postaladým,böyle 3-5 kez yptý,tradeci olduðumda hep vardým onda,birgün bir baltým 20 olmuþ tehlikeli dye peþini býraktým tekrar 50 oldu,tekrar 21 gördü yine bindik 26 postaladýk 40 üstüne attý,þimdi 40-44 arasý gitgel yapýyor,40 al 42 postala yapýyouzi yani hala peþindeyim,Kent malum Aya çýkmýþ oksijen tüketiyor,bakalým oksijeni bittimi ne olacak
![]()
Ben,bir iki kez alýp satmýþtým, kuruþlu Fiyatlar da iken.. Ýþlem hacmi düþük, almasý, satmasý zor diye býraktým peþini..Bir daha bulaþmadim... Sýð Hisseler de iþlem yapmak zor ve sýkýcý..
Sasa vardý bende (2007 yýlý gibi.) bir zamanlar . 87 kuruþtan alýp,92 kuruþtan satmýþtým 5000. Lot..
Sonra,
Þirket el deðiþtirdi falan derken ,hisse everest daðýnýn tepesine doðru çýktý,indi, çýktý, bölündü derken Þimdi zirvelerde.. Bölünmüþ halý,eski fiyatý sanýrým 10 kuruþa düþmüþtür..O günlerden elinde bulunduran kiþiler ihya olmuþtur...
Bir arkadaþým da Kent gýda vardý.. Geçen yýl,ev almak için hisselerini zararýna sattý..+ Kredi 250 bin TL kullandý ..10.yil faizle... Þimdi o kent hisseleri, üç ev alýyor..;-))
Evi ise ,250 lot.kent gýda Hissesi ancak alýr..;-))
Þans de, Kader de,ne dersen de...
Hayat böyle..
Borsada yabancý yokken hiç çekilmiyor.
Anayasa Mahkemesi, CHP'nin, Ýnfaz Yasasý'nýn "þekil yönünden" iptali ve yürürlüðünün durdurulmasý istemiyle yaptýðý baþvuruyu reddetti, esastan yapýlan baþvuru önümüzdeki günlerde AYM gündemine gelecek
300.000 yeni yatýrýmcýda mangýr tükendi.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alýnan yol gibidir. Yol aldýkça aydýnlanýr. (T2)
Buradaki paylaþýmlarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kendime faydam yok.
Yer Ýmleri