Sayfa 935/1001 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

TCMB : Yabancı para zorunlu karşılık oranları, tüm bankalar için tüm yükümlülük türlerinde ve vade dilimlerinde 300 baz puan artırılmıştır . Alınan bu kararla, piyasadan yaklaşık 9,2 milyar ABD doları tutarında döviz ve altın cinsinden likidite çekilmesi beklenmektedir.

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...020/duy2020-37

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB : Yabancı para zorunlu karşılık oranları, tüm bankalar için tüm yükümlülük türlerinde ve vade dilimlerinde 300 baz puan artırılmıştır . Alınan bu kararla, piyasadan yaklaşık 9,2 milyar ABD doları tutarında döviz ve altın cinsinden likidite çekilmesi beklenmektedir.

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...020/duy2020-37
    PİYASADAN usd ÇEKİLECEKMİŞ..BU PİYASADA usd AZALMASINA VE DOLAYISIYLA DEĞERİNİN ARTMASINA YOL AÇMAZMI
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    PİYASADAN usd ÇEKİLECEKMİŞ..BU PİYASADA usd AZALMASINA VE DOLAYISIYLA DEĞERİNİN ARTMASINA YOL AÇMAZMI
    Benimde aklıma ilk gelen o oldu ama!sanal da bolca döviz ve altın mevcut. Fizki durum önemli geldi

Erdoğan : Sadece verilere göre konuşmuyorum sahadan aldığımız bilgilere göre ekonominin koronavirus sonrası toparlanma sürecine girdiğini görüyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: "Türkiye'nin Otomobili sadece ülkemizde değil dünyanın birçok yerinde ses getirdi."

Erdoğan : Otomobil projesinde bir sorun mu oldu merak etmeyin devletimizin hazinesi bu projeyi tamamlayacak güçtedir

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Merkez bankası bunu eskiye dönüyorum adı altında yaptığını söylüyor malum virüs döneminde zorunlu karşılıkları indirmişti şimdi de arttırmaya başladı .. Böylece brüt rezervide arttırmış olacak , tabii ki Kur üzerinde bir baskı olması beklenmelidir heleki kamu bankalarının döviz açık pozisyonu öz kaynaklarının %30’na ulaşmışken .. %30 ciddi bir rakam

Sayfa 935/1001 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •