Abi adama kombo yapmışsın. Yerli milli kavun, eşsiz Türk beyaz peyniri, sadece anadoludaki su kaynaklarından çıkan suyla seyreltilmiş yerli rakı daha ne olsun.
Bu arada bikmiş abiden çok şey öğrendik. Sevgi ve saygılarımı sunarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
hisse kelepirden, ev topraktan alınır. by hamza sütbıyık, rasyonel akla atılan imza.
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
fiskide dalmore , glenfiddich , the macallan , campletown dörtlüsü kareyi oluşturur ... casual öylesine aperatif olarak takılmak istiyorsan sivaslı regal olur...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
giderayak , son bir nefesle dance boogie wonderland diyoruz ... ıııhhh , beyaz ışık ...
hamza bey abinin ekli videosunda
kılibin sonlara doğru gitara vuran sağlak siyahi kardeşimiz
ata binerken elinde otomatik makineliyle gezinen çağdışı bi görüntü sergilemiş kılipte
tip te zaten sıradışı
demekki reklamcılar haklı
iyi ya da kötü farkmaz
birini bi hususta konuşturabiliyosan
reklamcılık işin de başarılısın. klip bu maksatla konmamış olabilir tabi ben de reklamcı değilim zaten
ama bu defalık
farklı bi göz ve gözlükle görüyüm dedim, kendimle alakalı olmuyan bi olayı
kılipte 3buçukuncu dakkadan sonra. bi beş altı saniyede hem atsın hem müzisyen hem çalgıcı (iyicene uzun yüzlü olan gitarist)
o nasıl bi kombo ya
uzun yüzlüler bana hep zeki gelmiştir
yüz sanki aşşa doğru uzarkene beyin bölgesinde sankim fazladan hacimde yer açılır gibi gelmiştir bana
tabi tıbbı kanıtı var mı bilemeyeceğim.
ama genelde abuzittin konulardaki tahminlerimde başarılı olduğum yakın çevrem tarafından söylenilir)) haha
asla karıştırmaan
ince yüz demedim bak, uzun yüz. çehre yani. surat.
Yer İmleri