Sayfa 220/332 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
Arama sonucu : 2655 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: KNFRT - Konfrut Gıda

1. En son 8 den başlayan ralli hareketinde hiç unutmam cuma günü almıştım, böyle aşağı yukarı yaptı pazartesi salı ralliye kalktı, tabi ben ne yaptım 5-10 kademeye verdim, ona acemi şansı diyelim, şimdi yine geldim, hedef büyük Siz büyüklerime ve Turquaz abiye selam, zamanında otkar da az kahrımı çekmedi

2. Sabırla koruk helva olur...
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. bunun için 10.10 değerli ve kıymetli bir nokta.

4. Frigo tavan, Pengd tavan, Selgd tavan, Tatgd tavana yakın, Tkuru tavan ama bizim alaman benden bu kadar diyor, yuh sana knfrutti.
    Hepsinin bilançoları süperdir, hepsinin finansalları bundan çok iyidir herhalde.
    Adamlara bir şey söylüyorsun efenim piyasa fiyatı belirliyor diyorlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Frigo tavan, Pengd tavan, Selgd tavan, Tatgd tavana yakın, Tkuru tavan ama bizim alaman benden bu kadar diyor, yuh sana knfrutti.
    Hepsinin bilançoları süperdir, hepsinin finansalları bundan çok iyidir herhalde.
    Adamlara bir şey söylüyorsun efenim piyasa fiyatı belirliyor diyorlar.
    Tatgd da tavan oldu, bir tek bu angut kaldı, %2 artı yaptı alaman ekolü, bolca temettü verdi ya ondan fiyatı şey etmiyorlar.
    Haftaya genel kurulları var, sıkıntılarından bahsederler herhalde, bilançoyla ilgili benim de umudum kalmadı yoksa hisse en azından biraz fayatlamaya başlardı.

6. Kafasına vura vura gitti tavana, hayırlı olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by KomutanLogar Yazıyı Oku
    En son 8 den başlayan ralli hareketinde hiç unutmam cuma günü almıştım, böyle aşağı yukarı yaptı pazartesi salı ralliye kalktı, tabi ben ne yaptım 5-10 kademeye verdim, ona acemi şansı diyelim, şimdi yine geldim, hedef büyük Siz büyüklerime ve Turquaz abiye selam, zamanında otkar da az kahrımı çekmedi
    Ben size dedim kardeşiniz uğurlu gelir bu kağıda diye. Hayırlı olsun

8. Çözüldü bizim tavan, problem değil 11.50 lerden kapatsa da yeterli ama daha da süzülürse kötü.

Sayfa 220/332 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •