Sayfa 817/999 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Çizim için teşekkürler.
    Yeşil yükselen kanal altında kapanış olmadan hala olumlu görüyorum. O kanal dibi de 20 günlük ortalama demek aynı zamanda.
    selamlar

Rica ederim hocam, faydası oluyorsa ne mutlu bana...

2. https://twitter.com/g9134/status/128...109773824?s=19

Adam yazmış atalarınızın sözünü dinleyin pişman olmayın.

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Verge abey sana da helal olsun. Thy yorumundan beri takipteyim
    Bu işi bir tek ben bilmiyormuşum gibi geliyor **.

Başkan yorumunda biraz iğneleme mi var...

Bana mı öyle geldi...

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Rica ederim hocam, faydası oluyorsa ne mutlu bana...
    Olmaz mı hiç.Lütfen devam edin. Farklı teknik görüşleri kendiminki ile check edip görmediğimi de farkedebiliyorum.
    İşi bilen farklı bir ekstra göz çok çok önemli.selamlar

5. Arkadaş ülkede dakika başı haber aksiyon. Yok Yunan lılar ile gerilim yok ABD şunu dedi. Yok Mısır ile savaşa mı gireceğiz. Bitmiyor valla.
    Şeytan diyor git kuyumcuya al gram altını koy kasaya ...Al doları at yastık altına.

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Başkan yorumunda biraz iğneleme mi var...

Bana mı öyle geldi...
    Yorumunu silerek kurtulamazsın ALPER...

Alıntıladım bak...

7. Sürekli BBHT de faizler daha da düşer ise dolar patlar yorumu var. Bana da öyle geliyor.

Öte yandan doları patlatma yolları genelde tıkanmış durumda. Geçen TCMB artık bankalardan günlük bilgi alabilecek diye de karar çıkmıştı. Bugün itibari ile VIOB da dolar kontratlarında TCMB vadeli satışa tekrar başlamış.

Doları fırlatacak güçlü haber ortamı gerekiyor, eskiden FETÖ vs bu ortamları yaratıyordu, daha eskiden koalisyon bozulucak haberleri de çok oluyordu.

Krizlerde yerliler fakirleşiyor büyük para sahipleri zenginliklerine zenginlik katıyor.

Borsa böyle dumanlık ortamlarda çok volatil oluyor, bir miktar satış gelince ister istemez bir gelişme mi var diye insanlardan satanlar oluyor, satan kişiler alttan topluyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Arkadaş ülkede dakika başı haber aksiyon. Yok Yunan lılar ile gerilim yok ABD şunu dedi. Yok Mısır ile savaşa mı gireceğiz. Bitmiyor valla.
    Şeytan diyor git kuyumcuya al gram altını koy kasaya ...Al doları at yastık altına.
    mahsus en büyükbaş gılobal pala
    o dalgayı
    mallanma
    ucuza mallanma namına
    yapıyo olmasın..

Sayfa 817/999 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz