Sayfa 7/32 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 250 madde; 49 - 56 arası.

Konu: karar_ anı

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ben de okuyorum. Yeni farkettim bu sayfayı. Sn karar anının analizleri güzel. Özellikle psikolojik olanlar. Teşekkürler
    ben teşekkür ederim sağolun
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Yeni sayfanız hayırlı olsun.

Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Yeni sayfanız hayırlı olsun.
    teşekkür ederim. twıtırda bir şey yazmama rağmen bir kişi takip ediyor sizmisiniz?
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ne kadar rahat görünüyoruz öyle değilmi? ama xu100 119.686 geçemedi. geçse 120.203 ve yeni zirve yolu açılacaktı. 119.686 geçildiğini görerek oynamak sanki daha mantıklı olur gibime geliyor. çünkü şurda birkaç adım kalmış.. ben olayı böyle yorumluyorum

pardon 119.747 geçilse iyi olacaktı..

6. Hayır değilim ama takip etmek isterim Twetter adınız nedir?

Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Hayır değilim ama takip etmek isterim Twetter adınız nedir?
    bende takipciyim haber falan.. tıwıtırdakiler kafayı yemiş valla hani biri takip ediyorya.. tamam artık onun esirisin. niye? takip ediyorya

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bende takipciyim haber falan.. tıwıtırdakiler kafayı yemiş valla hani biri takip ediyorya.. tamam artık onun esirisin. niye? takip ediyorya
    Bu da guzeldi

Sayfa 7/32 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •