Yalniz parite fena durumda
Bu urkutucu
Yalniz parite fena durumda
Bu urkutucu
Son uc aylik getiride en iyi gorunen mps
Son bir aylik getiride en iyi gorunen tte
Aylikta mps ile arasinda milim fark var
Yani genel olarak mps tte yi dahi ezmis
Ytd
Mac ucunculukte devam ediyor...
Bu dönem gibi bereketli bir dönem borsa da hatırlamıyorum 3-4 gün tavan yapan hisse alıyorsun 2-3 gün yine tavan, maşallah diyelim benim aes iyi bu ara birde altın fonum var
Doğru üstad yazlık işi bu sene de yalan oldu, takip ettiğim evlerin fiyatları hep artmış veya satılmış, virüs olayı, seyahat yasağı, otellerin kapalı olması derken gidip gezemedim, hâla bakıyorum ama ilini, ilçesini bırak daha Ege mi Akdeniz mi ona bile karar vermedim, fiyatlar arttı, ben zarar ettim haliyle bütçe de değişti kafam iyice karıştı.
Fon olayında da dediğin gibi beklemek gerekiyormuş yanlış yapmışım bekleseydim şimdi bırak zararı iyi kâr etmiştim, elimdeki hisseleri de o zaman panikle sattım hepsi %100-150 artış yaptılar, şu kol kesme ve panikleme işinden de vazgeçemedim gitti toplasan bir yazlık parası da bu yüzden gitmiştir.
Artık ufak tefek al sat yapıyorum, evde can sıkıntısından piyasayı takip amaçlı, mart ayındaki düşüş beni iyice temkinli yaptı, bir de 2. dalga falan derler onun tedirginliği var, azar miktarlarda 12 çeşit hisse ve değişken fon var ama bu kez endeks düştükçe üstadı dinleyip kol falan kesmeyeceğim hatta gerekirse bazılarına ekleme yapacağım.
Bu dönem ev, araç, altın, dolar, bist, fonlar artarken hiçbirinden faydalanamadım. Portföyün %95 kadarıyla enflasyona karşı zarar eden günlük vadeli de kaldım, şimdi hangisini alayım desen iş işten geçmiş gibi görünüyor.
https://invst.ly/rjvc5
Altıncılar dikkat etsin..
Bolliger bantı dışına çıkılmış ve aşırı alım var.
YTD
''" Dünya devi CİTY BANK Altında yenı dev rekor sürecin geldiğini raporunda sunu belırttı . Altının 6 ıle 9 ay ıcerısınde yenı bır tarıhı yuksek sevıyenın görülecegını %30 ıhtımal ile gelecek 3 ay ıle 5 ay ıcerısınde altının 2000 doları gorecegını ıfade etti.
Gümüş içinde hedeflerını yukseltti gelecek 12 ay ıcerısınde 25 doların görülecegi ve 30 dolarında hedef ıcınde oldugunu belirtmiştir. ""
sevinen üstad tfx'te gümüş fiyatları nasıl?
Biliyor musunuz?
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri