Sayfa 954/999 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Dün Fethiye de eşim ve çocukla akşam yemeği yiyelim dedik..
    merkeze inip sahil kenarında yiyecektik.. kalabalık hiç değildi.. arabayla geçerken evinin altını lokanta gibi yapmış bir yeri gördüm, hem kriz var, faydamız olsun boş olduğunu da görerek durdum. Karıkoca köylü insanlar... evinin altını köfteci yapıvermiş...
    Oraya para harcamaya gittik zaten, 3ün 5in hesabını yaptığım yok, yanlış anlaşılmasın..
    Oturduk, neşeli de insanlar, sadece biz varız.. konuştuk ettik...
    Önde menü de yok.. ne var dedik, köfte... getiri verdiler...
    Sıra hesaba gelince 2 porsiyon köfte, çocuğa 3-4 köfte, içecekler,
    Totalde 340tl hesap çıkardı..adisyonu istedim,
    Köftenin yanında getirdiği ekmeğe 20 tl yazmış.. hesapta bilmiyor.. 315tl tutuyor adisyona göre..

Zaten fazla verecektim de, her şeyin bir değeri var...
    O saf anadolulu dediğimiz insan bile sorsan belki en büyük müslümanım diyecek ancak fiyat kabartmayı iyi öğrenmiş... fiyat sormamakta hata yaptıkki, nasıl geçireceğini şaşırmış...

Eşim bile şaşırdı...

Anlayacağınız bu topraklarda o müslümanlık anlayışı çok başka..

Hani hep diyorum ya.. siyasetçiler ülke vatandaşlarının yansımasıdır diye... işte bunu yaşayarak görüyorsunuz bazen.. inanmak istemiyorsunuz ama durum bu..

2. Garan dün 8 lerde geziyordu yaptıgına bak 7 lerde geziniyor utanmasa 7.80 lara gelecek şerefli kagıdım buralardan kendisine verilecek hissemiz yok isterse aşagıya gelsin biraz daha alırız biz sabırlıyız ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Dün Fethiye de eşim ve çocukla akşam yemeği yiyelim dedik..
    merkeze inip sahil kenarında yiyecektik.. kalabalık hiç değildi.. arabayla geçerken evinin altını lokanta gibi yapmış bir yeri gördüm, hem kriz var, faydamız olsun boş olduğunu da görerek durdum. Karıkoca köylü insanlar... evinin altını köfteci yapıvermiş...
    Oraya para harcamaya gittik zaten, 3ün 5in hesabını yaptığım yok, yanlış anlaşılmasın..
    Oturduk, neşeli de insanlar, sadece biz varız.. konuştuk ettik...
    Önde menü de yok.. ne var dedik, köfte... getiri verdiler...
    Sıra hesaba gelince 2 porsiyon köfte, çocuğa 3-4 köfte, içecekler,
    Totalde 340tl hesap çıkardı..adisyonu istedim,
    Köftenin yanında getirdiği ekmeğe 20 tl yazmış.. hesapta bilmiyor.. 315tl tutuyor adisyona göre..

Zaten fazla verecektim de, her şeyin bir değeri var...
    O saf anadolulu dediğimiz insan bile sorsan belki en büyük müslümanım diyecek ancak fiyat kabartmayı iyi öğrenmiş... fiyat sormamakta hata yaptıkki, nasıl geçireceğini şaşırmış...

Eşim bile şaşırdı...

Anlayacağınız bu topraklarda o müslümanlık anlayışı çok başka..

Hani hep diyorum ya.. siyasetçiler ülke vatandaşlarının yansımasıdır diye... işte bunu yaşayarak görüyorsunuz bazen.. inanmak istemiyorsunuz ama durum bu..
    Şimdi
    Müslümanlık öncelikli olarak inançtır.
    level iki,
    güzel ahlaktır.
    level 3 namaz, oruçtur.

Biz hangi sırayı izliyoruz pek emin değilim. asdas.

şimdi sen eğer level ikiyi atlayıp,
    level üçü milletin gözüne sokarsan,
    level birdeki seviyen hakkında da şüphe oluşur.
    ve dahi itici olursun bilmeyenlere karşı.
    Ne anladın?
    hiç bişi.
    ee güzel.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Yabancı yanlış anlaşılırız diye bugün bence satmaz.

ML, CITI cılız alım yapmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Kucuk esnafa hic acimam en ufak sakizi bile gider uzaktaki buyuk marketten alirim
    Tokatciligi hak goruyor ve aklındaki ilk sey kaziklamak musteriyi cok buyuk kismi boyle
    Elektrikler kesildi gecen gun evden biri gitti 1 tl mum aldi
    Kesinti uzadi yarim saat sonra gittim 4 tl dedi mum a
    5 km ileride marketler hic usenmem gidip ordan alirim herseyi doldururum tek sakiz bile almam bunlardan

6. Bilen arkadaş varsa, Pegasus vadelisinin alış satışında spot gibi hemen işlem gerçekleşmiyor mu? Yoksa bugun mu sorun var? Ziraat Yatırımdan işlem yapıyorum.

endeks bir aydır yerinde sayıyor.. hatta son 7 gündür de yerinde sayıyor.. tam anlamıyla yatay..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 954/999 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •