Sayfa 952/1001 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,609 - 7,616 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Ons > 1900$

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Ayasofya da açıldı, bunun gündemide bitti gitti...
    Ekonomiye bakmamak için başka bir gundem bulunmalı hem de acil

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

TAVHL Konsolide 2020/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1066176000 Ana Ortaklık Payları: -1070796000

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,187
     Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Ayasofya da açıldı, bunun gündemide bitti gitti...
    Ekonomiye bakmamak için başka bir gundem bulunmalı hem de acil

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunlarda gündem bitmez,şu anda gündem Z kuşağından intikam almak için sosyal medya düzenlemesi,zaten ön koşul meclisten geçti,1 haftada böyle geçer,peşinden hilafet,şeriat tartışmaları başlar,olmaz demeyin,zat ne demişti,demokrasi bir araçtır,amacımıza ulaşana kadar göstermelik bağlıyız...Bugün dikkatimi çeken Ayasofya gösterisinde,hijyen,mesefe durumu yok olmuştu,bu insanların yarısı virüs kapmış olabilir tahminimce.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Keşke taşı taşa vurup ateş yakmaya çalışsaydım da bunlarla aynı döneme denk gelmeseydim
    Sosyal medya da video için yapılan en güzel ve en doğru yorum üstteki oldu. Hadi kitle bilinçsiz, orada o olayı düzenleyen sorunlular hiç mi düşünmedi.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bunlarda gündem bitmez,şu anda gündem Z kuşağından intikam almak için sosyal medya düzenlemesi,zaten ön koşul meclisten geçti,1 haftada böyle geçer,peşinden hilafet,şeriat tartışmaları başlar,olmaz demeyin,zat ne demişti,demokrasi bir araçtır,amacımıza ulaşana kadar göstermelik bağlıyız...Bugün dikkatimi çeken Ayasofya gösterisinde,hijyen,mesefe durumu yok olmuştu,bu insanların yarısı virüs kapmış olabilir tahminimce.
    Cumaya giden insana, virüs mü bulaşır yahu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Borsa İstanbul, Kapital Yatırım Holding (KPHOL) hisselerinin 27 Temmuz'da borsa kotundan çıkarılacağını açıkladı.

https://www.borsagundem.com/haber/bi...iliyor/1507878
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 952/1001 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •