Sayfa 384/639 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Ciro hedefi ütopik dostum.IFRS 2016 hasılatı 123mnTL iken,%120 artış demek 2017'de 270mnTL satış yapacağım demek.İlk 4 ay fiyasko geçmiş,35mnTL ciro yazmışsın.Geriye kaldı 235mnTL,önümüzdeki 8 ayda elde edilmesi gereken ciro.Şu gidişata göre büyük ama çok büyük rakam.Bu hedefi yakalamak için planları nelermiş,ya da bir planları var mıymış GK"da göreceğiz.
    Aynen usta ciro hedefi için bilmediğimiz dolaplar dönüyor tahminen yoksa kalan zamanda o ciro var olan ticari faaliyetlerle mümkün değil yakalanamaz.

Şu meşhur genel kurul gelse de hepimiz rahatlasak...

2. 23 mio gibi bir faiz kaybı olacak.... Bu kaybın telafisi icin doruk tahsisili sermayeye katılıp eşzamanlı azaltim ve artirimdan sonra şirkete ortak olur... Sermaye isi çözülüp üst pazara çıkar. Hisse fiyatı deger kazanir. Doruk paylarını tekrar borcuna karşılık AKPAZ a verir. Borç azalır makul seviyeye gelir. Ortak bir inşaat projesi ortaya cikarmi bilmiyorum boyle bir konuda var idi... Ciroyu da ayni giderler ile %50 artırsa yeterli olur... Genel kurul ve sonrasındaki 3 ay önemli olacak...

3.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    23 mio gibi bir faiz kaybı olacak.... Bu kaybın telafisi icin doruk tahsisili sermayeye katılıp eşzamanlı azaltim ve artirimdan sonra şirkete ortak olur... Sermaye isi çözülüp üst pazara çıkar. Hisse fiyatı deger kazanir. Doruk paylarını tekrar borcuna karşılık AKPAZ a verir. Borç azalır makul seviyeye gelir. Ortak bir inşaat projesi ortaya cikarmi bilmiyorum boyle bir konuda var idi... Ciroyu da ayni giderler ile %50 artırsa yeterli olur... Genel kurul ve sonrasındaki 3 ay önemli olacak...
    Birro tam isabet

4.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    23 mio gibi bir faiz kaybı olacak.... Bu kaybın telafisi icin doruk tahsisili sermayeye katılıp eşzamanlı azaltim ve artirimdan sonra şirkete ortak olur... Sermaye isi çözülüp üst pazara çıkar. Hisse fiyatı deger kazanir. Doruk paylarını tekrar borcuna karşılık AKPAZ a verir. Borç azalır makul seviyeye gelir. Ortak bir inşaat projesi ortaya cikarmi bilmiyorum boyle bir konuda var idi... Ciroyu da ayni giderler ile %50 artırsa yeterli olur... Genel kurul ve sonrasındaki 3 ay önemli olacak...
    Haydi inşallah şu hayırlı ayda umarım böyle güzel bir plana karara şahit oluruz...

5. Beni net olarak hisse fiyatı ilgilendirir. Borsada ise beklentiler satın alınır. Madem sistem bu şekilde işliyor genel kurulda alınacak kararlar şirketin geleceğine pozitif etki yapacaksa bu haftadan itibaren genel kurula kadar hissenin yukarı yönlü hareket etmesi gerekir. 2 hafta sonra hala fiyat 35 kuruş civarında olursa genel kuruldan çıkacak kararların radikal rasyonel kararlar olmadığını düşünürüm bunun tek istisnası olabilir. Bizdeki hayalet spegin!!! günlük 10 bin hacimle??? Hisseye baskı kurduğunu???
    Bu bana pek mantıklı gelmiyor. Belliki bu fiyatlardan istisnai kişiler hariç satmadı satmayacak. Spek ben dahil aylardır bekleyenlerin elindekilerini toplamak istiyorsa fiyatı yukarılara çekmeli. Tahminim o ki .60 _ 1 lira arası yeterince mal toplar. Yoksa 43 45 buralarda mümkün değil istediğini elde edemez. Kalan 2 hafta ve sonraki ilk bilançoya kadar genel kurul cidden güzel kararlar alıp işi Ana pazara çıkmak için başvuruya kadar götürürlerse şahsi kanaatim 1.20 _ 1.50 ye kadar gideri var üstü patron + spek işbirliğine bağlı...
    12 günümüz kaldı o güne kadar neler olacak hep beraber göreceğiz inşaallah. Pazartesiden itibaren o sinyali vermeli bakalım neye şahit olacağız???

8. Genel Kurul Gündemine iki madde eklenmiş 1- 17.02.2017 tarihinde SPK'ın kesmiş olduğu idari para cezası sorumluluğunun yönetim kurulu üyelerine rücu edilip edilmeyeceğinin genel kurula sunulması 2- Bağıszı yönetim kurulu üyesi seçimi ve genel kurul onayına sunulması

Sayfa 384/639 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •