Sayfa 38/909 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 297 - 304 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

12.16 dan 9,92 ye soluksuz düşüş, ordan 8,81 e geliş, ordan tekrar 12,04 denemesi...( kaçtan kapattı hatırlayamadım en son)

fiyatlarda bu kadar oynaklık yapılırken, siz değerli kardeşlerim doğru da söylese yanlış da söylemiş olsa zaten bir manası kalmıyor.

sizler sevilen insanlarsınız. tartışmayı kesin bence, zaten burda yumurta da tokuşturmuyoruz.

hizmetlerinizi eksiğiyle fazlasıyla doğrusu veya yanlışıyla her neyse görüyoruz.

uzatmadığınız için de teşekkürlerimizi sunuyoruz..

2. Tcell türkiyenin 2.tüpraşıdır nakit üretme gücü olarak. Şu an gösterdiği fiyat performansı komiktir. Yıllardırda öyle. Şirket profesyonelce yönetiliyor ve sürekli yatırımlar yaparak büyüyor.
    3 milyar inanılabilecek bir rakam değil. Ben inanamadığımı belirtmişim neresinde bir behis var. Görüldüğü gibi hala piyasada inanamamış ve şok yaşıyor. Yönetim sorunu temettü dağıtımında yaşanan bir sorun idi o da aşıldı. Bundan böyle düzenli ksr dağıtımı yapabileceğinin sinyallerini vermiş oldu.
    Benim lafımı alıp sağa sola desteksiz ve mesnetsiz yorumlarda bulunulması çok rahatsız edici. Kime cevap verdiğini bilmiyorsun, bu adam kimdir necidir tanımazsın etmezsin bu kadar fikre nasıl sahip olabilir ki bir insan. Resmimi bile görmemişsin kel ve fodulum her neyse. Seviye arkadaş sayesinde indi baya biz konumuza dönelim.
    Biraz grafik çalışırız yine her ne kadar hikaye olsada.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    @İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

Kar cebe yakışır hissiyat sa pek girmemeli borsaya kırıcı olmayada gerek yok her kağıdın başında bir balina oturuyo biz onun önünden ne koparırsak yem olmadan beceren ayakta duran krizleri atlatan 2-4yılda sermayeyi %100 yada %80 arttran herkes kraldır saygıya değerdir diye düşünyorum

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Bunu yapamayanlar kaybetmeye mahkum simitçi kaveci borsacısıdır 6 lı ganyan oynasınlar daha mantıklı

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. Kısa vadede 14 seviyelerini görmeden hissede yeni bir trend başladı diyemeyiz.. Buralarda çırpınıp durur. Eğer ki 15 güne kalmaz 14 seviyelerini görürse gerisini o zaman yazacağım.. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    HAFTALIK PARA GIRISI

HAFTALIK PARA CIKISI

HAFTALIK ALAN

HAFTALIK SATAN

____________V_K____________

7. Hisseyi çok güzel baskılıyorlar. Bakalım nereye kadar..

Sayfa 38/909 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •