ayhan doğru diyorsun, herifte bir pislik olduğu yaptıklarından belli. Her hareketi ortalığı karıştırmaya yönelik. Millet birbirine girsin istiyor. Ama profesyonel bir hareketi var. fetö bile yetiştirse yinede ibrani soyundan geliyordur. fetö yü yetiştirenlerde ibrani soyundan gelenler. Taktikleri aynı.

---

1 yıldır doviz almayın altın alın diyorum. Altın fiyatı ons altına bağlı olduğu kadar direk USD/TL ye de bağlı olduğu için, USd arttıkça artıyor USD düştükçe düşüyor.

USD den kazanacağın yada kaybedeceğinin aynısını altındada elde edersin.

Ama yinede dovize hücum.
1 yıl önce beni dinleyip altına yönelseler, hem USD hemde (virus şansı ile) ons çıkışından katmerli kazanacaklardı. USD de çakılıp kalacaklarına, altında paralarını katlayacaklardı.

Şu an artık altın alın demiyorum ama 1 yıldır belki daha fazladır diyordum.

Hoş kimse doviz almasa sırf hükümetin dovize bağlı harcamaları bizi yine doviz darboğazına sokardı. Üzerine birde ingiliz mahkemelerini doviz anlaşmalarında yetkili kılıyorlar, akp gidince anlaşmaları Türk mahkemeleri iptal etmesin, akp ile iş yapan müteahhitler 25 yıl boyunca halkın parasını almaya devam etsinler diye. Bunu yapan akp.

Hali ile bu seviyeye yine gelecektik değişen bir şey olmayacaktı.

Karga altında mercedes yada murat 124 olduğuna bakmaz, değer ölçümü yapamaz, ikisininde üzerine eder.

Bu sebeple doviz alan beyinsizlere, kendi çocuklarının torunlarının azına bilinçsizce edenlere kızamıyorum. Hepsini kıtır kıtır keser sorada denize balıklara yem olsunlar diye atarım ama kızmadan. Böylede hassas ruhluyum.