tavan görünüyor, tabi bu değişebilirde
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan görünüyor, tabi bu değişebilirde
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne diyorsak o
Vallahi korktum 106 ortalamayla verdim bayada vardî allahtan baska hisse aldim o yukseldide farki kapadi bu gunluk
ROYAL;4625411]Ne dediği belli değil riskli diyor sonra 148 olur diyor. bakın beyler bu manipülasyondur. senelerdir al sat yapıyor bu söylemlerle.[/QUOTE]
Bende tirstim 120 bayrak hedefi diyorlardi oraya gelmesine dayanamadim yoksa endeks tekrar eski yerine geldi burdan bi salarsa hisse misse kalmaz adamlarin maliyeti cok dusuk 27 tl di mart ayinda simdi 110 tl 4 ayda beni biraz korkuttu her hissenin cikisini kente baglamamak lazim kalanlara bol kazanclar sunu unutmayin tavandan alinmadigi gibi tabandanda satilmaz[/QUOTE]
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne diyorsan dinliyoruz elimizdeki malı aldınız baya baya 31 lot kaldı kaçtan vereyim abime
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Kimse yanlis anlamasin bu mesajimi allahtan seans icinde yazmadim kimse etkilenmesin herkezin kendi karari satar alir insallah benim 1 se sizin 10 olsunGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Yav heee heeee senin gibiler çok burda kimse yemiyor bunları ..
Yer İmleri