Sayfa 36/993 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadlar
    Size her turlu bilgiyi sunuyoruz
    Daha ne yapalim
    Amme hizmeti budur
    Sağ ol varol üstadım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Webster üstaddan ilham aldım. Bende kendi hisse fonumu olusturdum. Bakalim nasıl olacak.
    Aman ustadim dikkatli olunuz
    Dusenden cikma sansiniz olmayabilir
    Alici bulamazsaniz kotu
    Fon almak bu yonden iyidir
    Ytd

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Şu euro'yuda sabitleseler bari.Aldı başını gitti.
    bence euro yükseldikçe Türkiyenin dolar borcu düşüyor. bence kamçılasınlar avroyu

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    bence euro yükseldikçe Türkiyenin dolar borcu düşüyor. bence kamçılasınlar avroyu
    Biz dolarla hammadde alır, işler Euro satariz.
    Paritenin yükselmesi bizim için avantajdır.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad suan takip ettigimiz zaten agustos viopu
    Temmuz yok

Biste gelince demistim daha once
    Ekime kadar ralli olur gibi
    Sonra gripler baslayinca ikinci dalga derler
    Ben bu viruse inanmiyorum
    Antalyada her millet her ilden insanla ayni otelde maskesiz dipdebe kaldik
    Bugun ikinci gun sayilir karantinamizin
    Suan birsey yok 😀
    Hocam güzelim ege kıyıları dururken tatil için Antalya yı neden tercih ettiniz? Acayip sıcak ve de nem oranı çok yüksek. Ancak bir artısı var. her şey turiste odaklı olduğu için her türlü imkan var. Onların sayesinde yerliler de bundan faydalanabiliyor. Benim oğlan Alanya da beş yıl görev yaptı. Aman yarabbi ne sıcak ne sıcak izmir i mumla arattı. Gündüz hadi tamam diyelim ama gece bile deniz kenarında yaprak kımıldamıyor. Ama plajlar çok güzel. Su sorunu yok. Bu yönleri iyi. İzmir e dönüş yapıldı. Bu arada oradan bir yazlık alındı. Çünkü fiyatlar çok uygundu. Ama iş güç gibi nedenlerden dolayı iki yıldır adım atamadık.Yalnız çok kaliteli insanlar var. Emekli olan üst düzey bürokratlar, yargı mensupları v.s gibi insanlar çok. Bir de her taraf turist kaynıyor.

Çeşme ye gelince bir yerin adı fazla öne çıkınca oradan kaçacaksın. İnan ılıca otelin arkasında daracık sokaklar sağlı sollu yazlık dolu. Araç girişleri yasak. Plajlar paralı. Su yok. C.tesi ve pazar günleri çevreden gelen şalvarlı, arabeskçi gruplar yüzünden denize girmek istemezsiniz. Üstelik bütün çöplerini orada bırakıp giderler.

Eğer kafa dinlemek istiyorum benim için sosyal yaşam yani gece hayatı ,dans,müzik v.s önemli değil diyorsanız. Dikili, burhaniye, Ayvalık gibi yerler size uygun olabilir. Tabi fiyatlar oralarda da uçtu. Bol kazançlar

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadlar
    Size her turlu bilgiyi sunuyoruz
    Daha ne yapalim
    Amme hizmeti budur
    Web yazmasalar da arkadaşlar seni içten içe takdir ediyorlar. Hele emmi nin senin için ne kadar üzüldüğü ve uğraştığını biliyorsundur. Takip ediliyor ve seviliyorsun.

7. usd/tl ‘de hareketin 6.85 de kalmayacagini dün belirtmistim .
    6.90 seviyesini test ettik
    tabi bu yükselis endekse olumlu yansımaz
    geri cekilmesi usd’nin endeksi 1120 üstüne tasiyacaktir

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aman ustadim dikkatli olunuz
    Dusenden cikma sansiniz olmayabilir
    Alici bulamazsaniz kotu
    Fon almak bu yonden iyidir
    Ytd
    Haklısınız. Ana akım, kendimce büyük şirketlerden oluşan portföy yaptım bist ten iki sıfır atılma şerefine. Şimdilik azcik eksideyim

Sayfa 36/993 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •