Sayfa 353/650 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by nana Yazıyı Oku
    SABIRLA ..bayram sonu artık devam olsun inşallah..

ilgimi çekti.. az da olsa satıştan silinen emirler oldu son anlarda..
    ve yukarı kademelere de yazanlar olmuşş..

bu iyi bişey en azından )
    150 bin lot dolaşımda hisse var adam tabana 39 bin lot satış yazmış kim alır o malı 409 lotla taban yapıyosun her gün o kadar vereblrsin en fazla mecbur hareket yaptırcak ytd

2.  Alıntı Originally Posted by anelka_34 Yazıyı Oku
    150 bin lot dolaşımda hisse var adam tabana 39 bin lot satış yazmış kim alır o malı 409 lotla taban yapıyosun her gün o kadar vereblrsin en fazla mecbur hareket yaptırcak ytd
    sabah seansında 198 lot
    öğlen seansında 211 lot toplam 409 lot işlem oldu..

diyecek laf yok yığanlara, beyler öyle bir dünya yok..
    SATIŞ BİLE VERECEKSEN, VER BAKALIM GÜNÜN TAVANINA noluyor.. bu kadar basit ve açık ki.. kendi adıma iyi yatırım yaptım, Allah hiç kimsenin emeğini zayi etmesin.. KENT GIDA ÜFÜRÜKTEN GELMEDİ BURALARA.. çok farklı günleri de göreceğiz inşallah..
    YTD

3.  Alıntı Originally Posted by nana Yazıyı Oku
    sabah seansında 198 lot
    öğlen seansında 211 lot toplam 409 lot işlem oldu..

diyecek laf yok yığanlara, beyler öyle bir dünya yok..
    SATIŞ BİLE VERECEKSEN, VER BAKALIM GÜNÜN TAVANINA noluyor.. bu kadar basit ve açık ki.. kendi adıma iyi yatırım yaptım, Allah hiç kimsenin emeğini zayi etmesin.. KENT GIDA ÜFÜRÜKTEN GELMEDİ BURALARA.. çok farklı günleri de göreceğiz inşallah..
    YTD
    Tahminimce ky değil o kadar satış koyan ky olsa tahtacının arayıpta bulamadığı ortam topları hepsini muhtemelen daha da aşağıdan istiyo malı milleti bıktırarak çok uzun sürmez diye düşünüyorum 409 lotla taban olan 409 lotla da tavan olur ne zaman satış kısmında ky nin malının görürsek ozaman gidecek bu tahta ytd

4.  Alıntı Originally Posted by anelka_34 Yazıyı Oku
    Tahminimce ky değil o kadar satış koyan ky olsa tahtacının arayıpta bulamadığı ortam topları hepsini muhtemelen daha da aşağıdan istiyo malı milleti bıktırarak çok uzun sürmez diye düşünüyorum 409 lotla taban olan 409 lotla da tavan olur ne zaman satış kısmında ky nin malının görürsek ozaman gidecek bu tahta ytd
    ortalamaya vurursan,net bişey ifade etmez ama emir başına 10 lot civarı..

Alıntı Originally Posted by nana Yazıyı Oku
    AYNEN

vkfyo özellikle takip ettim, ordaki arkadaşlara da canı gönülden karlar etsin istiyorum Arefe hürmetine..
    Ancak KENT gıda üstüne çok geldiler, ne kadar gelseler 1-2 günlük bu hareketleri de hepimiz hazmetmemiz lazım.
    Bedellimiz önümüzde inşallah

Bilgi olsun diye sunuyorum, gelelim VKFYO

* 27.02.2020 spk'ya 20 milyon olan sermayesini %50 bedelli arttırıyorum diye müracat ettiği gün fiyat 1,70 TL
    * 21.05.2020 SPK onaylamış, fiyat 1,90 TL
    * 25.06.2020 Rüçhan pazarı başlangıç günü fiyat 2,49 TL
    * 09.07.2020 Rüçhan pazarı bitmiş fiyat 6,29 TL

ve bugün, Rüçhan pazarı bittikten sonraki 15. iş günü FİYAT 13,06 TL , tüm yatırım yapan herkese canı gönülden bol kazançlar inşallah..

KENT GIDA %659 (bedelsiz gibi) bedelli yapmış.. yatırım, karlılık, ihracat, yeni karlar ve üzerine (SPK uyarmış) bilançosunda biriken devasa geçmiş yıl karlarını dağıtacağım ve ilk genel kurulda gündem edeceğim taahüdüyle yönetim kurulu kararını 10 gün önce KAP haberi ile duyurdu.. birileri başladı şöyle uçtu, böyle şişti.. piyasa değeri şunu geçti vs.. elbet haklılık payları vardır ancak 10 yıldır hisse primlenmemiş, kar dağıtmamış, bedelli bedelsiz vermemiş.. önünde an hissedarı ile Mondalez'le birlikte iç piyasanın çok üzerine çıkacak üretim üssü ve ihracat odaklı güzel bir YENİ KENT HİKAYESİ var.. normal, gündem etmeleri.. ama bu şu demek değil.. al yada sat.. önümüzde bedelli onayı inşallah aksamadan gelir, gerisi herkes kendi bilir..
    ancak KENT GIDAYA DA BU KADAR HAKSIZLIĞA BU DA BENİM HAYKIRIŞIM OLSUN..
    Hayırlı bayramlar dostlar şimdiden..

Harika, çok güzel özetlenmiş. İşte budur cevap.
    Taban yazanlar ve tabana kuvvet satanlar bu haykırışı okusunlar.
    Beklemedeyim sonuna kadar; hem de sıfır maliyetle.
    Şeker tadında iyi bayramlar.
    YTD

6. Sayın nana hocama katılıyorum...VKFYO ya bir şey yapilmayip KENT ve BFREN gözaltına alınıyorsa ÇİFTE STANDART uygulanıyor demektir..

7.  Alıntı Originally Posted by costar Yazıyı Oku
    Bu gün onay gelirse bölünme ne zaman gerçekleşir.
    Kentr'leredemi berüt takas ve tek işlem uygulanır,bikgis olan varmı.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ruchanlat normal islem yapar.ornegin megap tahtasi te fiyatta rucanlar gun boyu islem yapti.bu hep böyle olmusdur.bedelli bolunme beklentiei ve serbest marjla ruchanlarin islem gormesi beklentinin devam ettigini gosterir.zaten bolununce eskilerin fiyati duseceginden onlara da tqlep fazla olacaktir.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Bunu yazmak boynumun borcudur, ceza verilerse versinler umurumda değil
    hissede olanlar zaten bildiklerini okuyorlar
    taban serilerinde hisse çok düştü diye ne olur atlayıpta kendinizi yakmayın
    özellikle piyasaya yeni giren, hisse değerlemesi bilmeyen kişiler için diyorum
    hissenin ederi 1/100.
    nereye inerse insin hiç bir zaman uygun fiyat da olmadı, olmayacak.
    bu yazdigin suc senin nasil alin demek sucsa almayin demekde suc vebali var.Beklenti devam ediyor.ne hisseler 30 katina cukmis yoluna devam ediyor.burda beklentisi devam eden yeni yarimlar ve sermaye artiracak bir deve boyle konusursunki.Bolunme bittimi hayir bekleenti devam.ytd

Sayfa 353/650 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •