Sayfa 263/1006 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Viop - XXII

1. X30 spot

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    neden bu kadar satış yedi bankalar?????iş c 4 f/k bile değil......???
    Bence adam daha önce satmıştı yerli de almıştı. Şimdi belki yerliye sattırana kadar aşağıya ittirecek, seçim vs de çok konuşuluyor.
    İnsanlar banka hissesini portföyde tutup gün içi diğer hisselerde al-sat yapıyor olabilir, bunu da kırmaya çalışıyor olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    garan 7,02 trendi.. burada mal vermeleri garip olmuş.. ortam bozulmayacak olsa burda 7,40-7,50 bölgesine tepki vermesi gerekir.

yok tepki yetersiz kalırda 112 bin kırılırsa 6,6X bölgesi görünüyor. ytd

Son düzenleme : laguna; 30-07-2020 saat: 14:57.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    endeks düşüşe yeni başladı ,1076 200 günlük ho ,ağustos ayında görülür bence,yalnız benim anlamadığım bankaların karı fena değil 30 milyar kar etmişler ilk 6 ay 2020 de (geçen sene 24 )
    bankaları kimse anlamıyor ki. tepesine ne kadar binerlerse binsinler bu devirde bu fiyatlarda olmamaları gerekirdi.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

5. İyi de mesele şu

Varsay ki adam zart banktan kredi çekti 3 ay sonra ödemeli

Sonra da endekse baktı endeks 83 den 120 ye gelmiş ama fk pdd si gayet iyi gözüken zart bank hissesi sürünüyor

Demiş olabilir ki ben bu zart bank tan cektigim parayla zartbank hissesi alsam hele bir de vadelide kaldiracli alsam krediyi kapatır üstüne bir o kadar da para kazanırım diye düşünüp avina yaklaşan avcı gibi atlamış olabilirler

Yada spottan aldılar

Tam o esnada kuzu postu giymiş kurt zartbank postunu çıkarıp yatırımcıyı öpmek için ......

Belki de hikaye böyle

Ariston un dedigi doğru bence hatta sonundaki olabiliri fazla bile olmuş

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    bankaları kimse anlamıyor ki. tepesine ne kadar binerlerse binsinler bu devirde bu fiyatlarda olmamaları gerekirdi.
    Benim anladığım şu:
    Bu adamlar bizim iflas ettiğimizi ilan ettiler ve ne varsa satıp çıkıyorlar. CDS ler 600 ün üzerine çıktı. Doğru ya da yanlış, haklı ya da haksız ama fiyatlanan bu.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Para bulamadıkları için olabilir mi? Tl bulmak adına ne var ne yok çakıyor olabilirler mi? Global sakin, bu derece anormal hareketi açıklayacak hiç bir şey bulamıyoruz madem bulamıyorum mala gireyim dedim ama nasip tabi.
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Benim anladığım şu:
    Bu adamlar bizim iflas ettiğimizi ilan ettiler ve ne varsa satıp çıkıyorlar. CDS ler 600 ün üzerine çıktı. Doğru ya da yanlış, haklı ya da haksız ama fiyatlanan bu.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. %50 nin altına düşen yabancı oranı bugün de artarak % 54'ü geçmiş görünüyor.( hissenet borsa ana sayfa) Yabancı satıp yerli alırken borsa çıkıyordu, yerli satıp yabancı alırken borsa düşüyor, aslında tersi olması lazım değil mi?

Sayfa 263/1006 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •