Bu nasıl satış şimdi !! Az bir şey biliyorsam, burdan döndürmeleri lazım
Bu nasıl satış şimdi !! Az bir şey biliyorsam, burdan döndürmeleri lazım
Akşam fed toplantısına altınla girdim....bugun yön belli olur....elleri mahkum bol kepçe diyecekler....
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gümüş durdu ons parlıyor 1971....way be soluksuz gidiyor...SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Trump çok manyak bir herif. Bayramdan sonra piyasalar yine sıkıntılı.
En baştan , haziran ayı gibi bu herifin gidişine oynamak lazımdı.
Bugun altınları verdim....65 - 80 arası topladım bir ara 50 bin lotu bulduk 80-90 arası sattık....6 bin kar....çorba kaynadı ...salıya kadar borsada dowda euro/usd de düşüş bekliyorum...onsda gevşeyebilir....tepeden altınla tatili girme riskini taşımadım...giderse gitsin....SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşl salıya kadar düşer....dowda kol kesenler olurda zarar çıkarma için altında satışa geçerler....
Salıya kadar bu eurousd ve onsun çıkışının fedle alakası varsa göreceğiz....fedden alacağımızı aldık diyip ikiside kar satışıyla dönebilir....dönmezse demek ki bu hareket seçimle ilgili....onu göreceğiz....ful nakit pusuda bekleyip strezsiz bayram geçirelim...izlemeye devam...SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri