Sayfa 299/1006 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: Viop - XXII

AB üyesi olan Kıbrıs Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis, Doğu Akdenizde Türkiye ile yaşanan sondaj geriliminin düşürülmesi için, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putinden yardım istedi.

https://www.dw.com/tr/putinden-anast...%BC/a-54385943

2. Karakterli insan iki parça kemik ile kendini satmaz. İki parça kemik için yanlışa doğru, doğruya yanlış demez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Karakterli insan iki parça kemik ile kendini satmaz. İki parça kemik için yanlışa doğru, doğruya yanlış demez.
    Günümüzde toplumda bu dediğiniz şekilde düzgün insan yüzdesi kaçtır acaba?

4. Din üzerinden siyaset de yapmayın. İslamcı kelimesi geneldir. O kelimenin anlamı Allah'a inanan insanlar topluluğu. Kullandığıniz kelimeyi sırf birini eleştirmek için yanlış kullanmayin

5.  Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Günümüzde toplumda bu dediğiniz şekilde düzgün insan yüzdesi kaçtır acaba?
    Bunun ne sağı ne solu var hepsinde oran aynıdır. Geçmişte ihl mezunu olduğu için mağdur olanlardan biriyim. Ama bu günde bizim yaşadığımızin aynısı yine karşı tarafa yapılıyor. Eskiden sözlü olurdu *****n adı ne babanın adı ne gibi. Tek sorun omurgalı insan eksikliği. Güç ile kemik parçaları birleşince omurga eksikliği eğriliği oluyor.

İHL de olsa Galatasaray lisesi de olsa tüm mezunları aynı şekilde tertemiz değildir. İhlas holding de bundan farklı mı ihl mezunu bir kişinin yaptığı tüm İHL mezunlarıni bağlamaz. GS lisesi de aynı şekilde. At gözlüğü ile bakınca sağdan soldan görüntü hep aynı.
    Enver Ören'i bir araştır.
    Hırsız, hırsızdır,diplomalı hırsız çalarken kılıfına uydurur.
    Hırsızları savunmuyorum.

Din üzerinden siyaset de yapmayın. İslamcı kelimesi geneldir. O kelimenin anlamı Allah'a inanan insanlar topluluğu. Kullandığıniz kelimeyi sırf birini eleştirmek için yanlış kullanmayin
    hassasiyetini anlıyorum ama bu konuda katılmıyorum.. herhangi bir dine inanmadığı halde bir Tanrı ya inananlarda var..

"islamcı" ve "siyasal islamcı" nerdeyse aynı anlama gelen ifadeler..bunu islamcıların kendileri de kullanıyor..artık literatüre yerleşmiş sosyolojik bir ifade.. kendilerini islamcı olarak nitelendiriyorlar ve hedefleri cumhuriyet ile hesaplaşmak ve islami bir rejim.. dini ise siyasi güç elde etmek için istedikleri şekilde tahrif ediyorlar.. neticede 4 halife sonrası dönem emevi dönemi, o dönemde adeta zirveye çıkan dinin siyasi amaçlar için kullanılması 20.yy islamcıları tarafından level atlayarak tatbik ediliyor bu topraklarda..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hassasiyetini anlıyorum ama bu konuda katılmıyorum.. herhangi bir dine inanmadığı halde bir Tanrı ya inananlarda var..

"islamcı" ve "siyasal islamcı" nerdeyse aynı anlama gelen ifadeler..bunu islamcıların kendileri de kullanıyor..artık literatüre yerleşmiş sosyolojik bir ifade.. kendilerini islamcı olarak nitelendiriyorlar ve hedefleri cumhuriyet ile hesaplaşmak.. dini ise siyasi güç elde etmek için istedikleri şekilde tahrif ediyorlar.. neticede 4 halife sonrası dönem emevi dönemi, o dönemde adeta zirveye çıkan dinin siyasi amaçlar için kullanılması 20.yy islamcıları tarafından level atlayarak tatbik ediliyor bu topraklarda..
    Merhum Mehmet Akif Ersoy Fransa'ya gider gelince sorarlar. Nasıl bir ülke diye. Oda dinleri bizim yaşantımız gibi yaşantıları bizim dinimiz gibi diye cevap verir.

Sayfa 299/1006 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •