Sayfa 620/1001 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Guven nasil saglanacak, siz bu ikisinin, dogru konustuguna hic rastladiniz mi ?
    Şu anda matematiksel olarak kurtuluş var mı onu merak ettim. Burada kime güveneceğimiz sorusunu sormuyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kentsel dönüşüm kapsamında hiç evim olmadığı için kentsel dönüşüm bence yanlış politika, ancak müteahhitten 10 daire alan adam için bu doğru politikadır. Ülkede son 20 yılda oluşturulan rant miktarı çok fazla (kentsel dönüşüm, imar affı, yapılan yeni kamu binaları sonrası değerlenen bölgeler, binlerce lira değer kazanan 2. el otomobiller, özelleşen hizmetler vs vs) Ucundan kenarından dokunan kişi için hükümet politikaları kesinlikle doğrudur.
    Mesele süleyman demirel beni 40 yaşında emekli etseydi. Ondan daha kral siyasetçi kabul etmezdim.

Son bi senedir ortalama bi galerici sadece sifir arac al sattan milyon tl uzerinde para kazandi.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Egeli,yine cuk oturan bir yorum tebrikler,bir yakınım emlakçılık yapıyordu,son iki yıla kadar hükümete toz kondurmazdı,ancak emlak piyasası önce canlılığını kaybedip sonra gerilemeye başlayınca o da; yahu bazı işler doğru gitmiyor demeye başladı,toplumsal sıkıntımız;bana dokunmayan yılan bin yaşasın....
    Çevremdekilerin çoğunun siyasi görüşü paradır. Bu nedenle ilkeleri için paradan vazgeçecek erdeme sahip olanlara büyük saygı duyarım.

O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    +1 milyon Sayın Hayek,tost ve türevleri satan bir arkadaşım var,gerçekten inanç sahibi biri,her işi kulpuna uyduranlardan değil,pandemi başlangıcında 20 gün kapalı kaldı,5 kuruş destek yok! bağkuru yatırmazsa,Suriyeli olmadığı için çoluk-çocuğunun tedavisi sıkıntılı,bizim için çok büyük olmayan bu ödeme farkı,günde 12 saat çalışan bu arkadaş için sıkıntıumarım bu insanlar için değerli büyüklerimizin bir çıkış yolu vardır......
    tost ve türevleri ne demek ? büfeci mi yani
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5. çift camlardan ses gelmiyor
    hazıra dağ dayanmıyor
    cafere bez yetişmiyor
    dış güçlere akıl ermiyor !
    için kof oysa ...

üşüdüm ışıkları kapat
    duruyorsam şu dünyada
    ısınmak için değildi...
    hayret , şaşırdın mı ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sistem çökmüş..!!
    Yakında millet donsuz kalacak.!!
    Ellerindeki dekontlar tuvalet kagıtından daha değersiz.!!
    Crash tüm hızıyla yolda.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Biten merkez bankasının net döviz rezervleri.Ama bu net rezervlerin içinde merkez bankasının bankalardan swap yolu ile kısa vadeli olarak ödünç aldığı dövizler de olduğu için ve merkez bankası dövizdeki yükselişi durdurma çabasıyla kamu bankaları üzerinden swap yoluyla ödünç aldığı dövizleri de sattığı için merkez bankasının net döviz rezervleri eksi.Bir de brüt rezervler var; ona da kabaca; net rezervler+kişilerin ya da şirketlerin bankalardaki döviz tevdiat hesaplarından merkez bankasında tutulan zorunlu karşılıkları olarak tanımlayabiliriz.Burada bitecek ile kastedilen "merkez bankası bu hızla giderse ,o zorunlu karşılıkları da yaz sonu veya sonbahar başında bitirecek" diyor...
    Denize Hocam.., MB nin net reserve tablosunda degeri 40 milyar dolara yaklasan altin reservleri dahilmidir ?..

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Denize Hocam.., MB nin net reserve tablosunda degeri 40 milyar dolara yaklasan altin reservleri dahilmidir ?..
    Evet net rezervler altın dahil hesaplanıyor ama 40 milyar dolarlık altının hepsi merkez bankasının kendisine ait değil ,o brüt altın rezervi ,bir bölümü bankaların altın mevduatı için zorunlu karşılık olarak merkez bankasının brüt altın rezervi içinde tuttuğu altın.28 Temmuz itibariyle merkez bankasının kendine ait net altın rezervi 31.4 milyar dolar.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : deniz43; 01-08-2020 saat: 18:29.

Sayfa 620/1001 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •