Tum arkadaslarin yazdiklarini okuduktan sonra, aslinda yillardir hep gordugumuz olay , bugun aslinda biraz farkli isledi.
4C zaten asil paranin geldigi kisim biliyoruz. Kronta yatirim yapan herkesin bildigi konu.
Biloncolatin beklentileri karsilamamasi durumu uzun suredir var zaten onuda biliyoruz.
Arge pazarlamanin bize gore asiri olmasi, argeden yeni urun cikmamasi gibi konularida isledik.
Ha buyuyormu bu tartisilir. İzmir ofisi acildi mesela.Uluslararasi raporlara girdi.Buda bir gelisme buyume sayilabilir.
Bu senenin farkli olmasi Covid ten dolayi, teknolojinin on plana cikmasi, ulkemizinde dijitallesme yonunde adimlar atmasi.
Takaslardaki yabanci alimi, gecmis doviz durumlari vs. hep tartismaya acik konular.
Egri oturup dogru konusmak gerekirse, Sirketin dijitallesmeden alacagi pay veya pay alabilecekmi onu gormek lazim.
Bakmissinizdir Turkiye de, siber guvenlik isi yapan yuzlerce firma var. Kurumlardan aldiklari paylar var, İsrail firmalarinin kurumlarda oldugunu zaten biliyoruz.
Tamam mali konularda rekabeti engelledigi icin bazi anlasmalarin gizlenmesini anlayabilirsiniz ama hic aciklamamak yatirimciya bilgi vermemek hos karsilanmamali.
İki turlu yatirimci davranisini benimseyecek olursak, ben bu sirkete yatirimimi yaptim beklerimde denebilir, ben tren kalkacagi zaman gelirim de denebilir ikisinede lafim yok sahsen.
Potansiyeli yuksek bir sirket ama bir turlu su potansiyeli ortaya cikaramadi. Bu yuzden teknik olarak inceleyerek bir yerlere varmaya calisiyoruz belkide.
Garip sekilde krontun potansiyelinden dolayi vazgecemedigimiz bir kagit. Zor ve stresli bir kagit.
Allah sabir versin hepimize.
Nerden nereye geldim toparlarsak, bilanco ozelinde ya benim anlayamadigim yada bizlere gosterilmeye calisilan bir sey var. Her bilanco sonrasi bir sonraki bilancoya bakalim durumu.
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Kront hissesi varsa ilk3 bilançoya bakılmaz, yıllık bilançoya bakılır nokta![]()
Her yerde siber güvenlik konuşuluyor dedik ya![]()
Yeni bankacılık yönetmeliği güvenliği artıracak
Bilgi güvenliği farkındalığı hep en üst seviyede tutulacak
Siber güvenliğe vurgu
https://www.timeturk.com/yeni-bankac.../haber-1586850
kront benim bist te nadir aldigim ve her turlu kriz ve negatif ortamda basini bekledigim hissedir.
iki sene evvel krontun en negatif ortamlarda 20 tl lerden 7 , 8 liraya basildigi ve millete her turlu negativitenin pompalandigi donemde krontu surekli kotuleyenler , kronta sahip cikanlari spek adami diye yaftalayanlar, patrona ise gunde uc degil 5 ogun sovenler kront dibinden 4 kat prim yaptiktan sonra bugun en hizli krontcu kesildiler.
kronta iki sene surekli sudan ucuzken gunde bes ogun lanet okuyanlar , bugun 4 kat daha pahaliyken gunde 15 defa methiye duzuyorlar.
ben bu sahislara o gun ne kadar yogurdum eksi diyorsunuz deyip supheyle baktiysam bugunde bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyerek supheyle bakiyorum.
krontun dibindeykende beklentileri vardi. tl bazinda 4 kat yukarda oldugu bugunde beklentileri var amma krontta neticede bir hisse en nihayetinde ettigi ciroyla , yaptigi faaliyet kariyla gidecekse bir yere gidecek.
kim ne derse desin bende dahil inanmayin , hisseyi teknik temel her turlu suzgecten gecirdikten sonra degeri ne olmali kendiniz ona gore yatirim kararinizi verin.
Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.
Sayın yatırımcıali, söyledikleriniz
Cok doğru.
Benim açımdan ise gidecek bir yolu var ama şelale doneminin başlangıcı diyelim bu gelişmelere!
İnsanları burada bilgilendiren kişiler olduğu kadar , hisseye empoze edecek kişiler de olacaktır!
32 tl üstü kapanislar olmadıkça al sata devam eder tahta yapıcılar!
Haricen ben hedefi bekleyip çıkarım hisseden.
Herkese bol kazançlar.
Y.t.d.
Son bir ayda bilançonun çok iyi gelmeyeceğini tahmin de edebilen CITI ve DEUTCHE toplamda 650 bin lot civarında hisse topladıysa bir bildikleri olmalı aynı zamanda.
citi ve deutche alimlari 7 , 8 liradan degilde, ki o donemde takaslari artmak soyle dursun azaliyordu bile . 25 , 30 liradan topluyorsa
zaten birsey bilmiyorlarda diyebiliriz.
citi diye alinan malin her zaman illede kemik yabanci yatirimci olmadigini pek cok hissede hisse sahibinin alimlari oldugunuda bilen
biliyor.
velhasil onlar oyuncu biz seyirciyiz, neye niyet neye kismet durumlarini hep biz yasiyoruz.
asagidaki linkteki sahis kendi anlatimina gore o hisselerini satip cikana kadar kront bir milim kimildamadiydi o zamanlar. kront o zaman tam kelepir bir hisseydi. kron telekom dogru duzgun bilanco aciklamazdi , bu adamcagiz hisselerini yok pahasina verince meshur 2006 bilancosu ve rallisi geldiydi.
https://tr.investing.com/news/stock-...-dususte-59257
Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.
Yer İmleri