Sayfa 400/1006 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Viop - XXII

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Arkadeşler

Sözleşme olmasına karşılık neden sözleşme yokmuş gibi gösterir böle birşey başına gelen varmı para da 00 gözüküyor ?
    Seans bitikten sonra böle oldu ?
    Sabah saatlerinde düzelir. Daha önce başıma çok geldi. Eğer sıkıntı yaşamak istemiyorsanız hergün 18:15 te ekran görüntüsü alın, kafanız rahat olur.

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    yani onu diyorum ya dax aynı trendi sabah denedi geçemedi. dow da açıldı şimdilik geçemedi. geçemezlerse satış baskısı olacak.
    şimdi bizde 106-107 binin destek olduğunu görüp alan çok olmuştur. zaten o yüzden çok hızlı 109 bine atak yaptı..
    bende sabah tekrar 107 binlere dalıp çıkar diye aldığımı sattım.

görüntüye göre yurtdışı yıkılmazsa 106-107 bin bölgesi destek olmalı. ytd

Herkes 106 bin desteğine güveniyor ama bence tutmuycak o destek daha yurt dışı bozmadan buralara geldik yurt dışı bozsa ne olur muallak durum yakında ikili dip gundeme gelirse şaşırmam haftalık barlar zaten daha başındayız gibi geliyor düşüşün

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    teknıge ınanmayan cok olsada aylıklar geberık....haftalıklar tam mefta oldu.....en ıyı ıhtımal......once bı 112500 dener.....orda malı verıp.....106.110 arası oyalanıp suzule jsuzule duser.....buraya kadar getıren ekıp kamyondan atladı.....dusus bu sekılde hızlı olmalıydı kı kımse malını satamasın....satamadı.....bıraz uut verır 106.112.arası eylulde...devam..bugun bu ayın dıbını gormedıysek.....keklık yatırımcılar ayvayı yer...yavru antıloplar tanısacak tımsahhlarla....
    Son zamanlarda bar analizi yazmiyormusun ben mi görmuyorum?

4. evet yazmıyorum....ancak bugunku bar korkutucu oldu nerdeyse aylık barı yaptı ....buranın altı kapanıs......felaket olur....kesınlıkle....bugunku dıp tagustos ayının kaderını belırler.106.114 arası oyalanıp....kararı......agustos ayının 3. haftası verebılır...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5. Benjamine ne bastılar beee.

6.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Varsa cesareti olan,pandemi koğuşuna gönüllü maskesiz girip bize çürük temeli ispat eder nokta............

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Benjamine ne bastılar beee.
    kapanista sığ piyasa hareketleri ! bir donem ne kadar cok yapiyorlardi hatta 5.09'a degdirmişti 5.35-40 bandindan gelerek bir gece !!!

sonrasi malum

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    eeeeeeee beni fotoğraf karesine almamışlar ne yapçez şimdi.

fotoyu çeken makinanın arkasına saklanmışımdır. [herhalde ]

Bomba atsan düşmez bu borsa diyenler tekrar gelip aynı lafı söylediklerinde gözüne sokarsınız artık bu fotoğrafı.
    bende engellidirler bu tip yazanlar
    tahammul sınırıda bir yere kadar.

5 günün çubukları viopta terste kalan biri için batmış ve üstüne borçlanmış demektir,

Sıkıntı yok patron. Biz de opsiyonsuz iş yapmayın diye bas bas bağırıyoruz. Opsiyon maliyetin 2 günlük trade karına eşdeğerdir. Alırsan opsiyonunu, peşin satan gibi terste de yakalansan seyredersin gek gek geğirerek.
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

Sayfa 400/1006 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •