Sayfa 408/1006 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Viop - XXII

1. dolar 6,92 oldu tekrar. Sabah zor frenlenecek gibi görünüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Uzun vade için iyi, ancak kısa vade için erken gözüküyor... 8-9 lara tekrar tepmesi gayet normal..
    Onun başka bir sıkıntısı var.. bence önce o ortaya çıksın, ondan sonra alım yapmayı düşünebilirim..
    Bilanço açıklanacak 1-2 gün için de diye biliyorum. Görüp almak bence daha sağlıklı.
    Alana bol kazanç tabi.

3. Görüntü birileri bayram haftasında dolara hareket getireyim dedi başaramadı.
    Daha uygun konjoktürde tekrar denerler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bilanço açıklanacak 1-2 gün için de diye biliyorum. Görüp almak bence daha sağlıklı.
    Alana bol kazanç tabi.

Benim mantalitemde bir hisse endekse ayak uydurmuyorsa içerde bir sıkıntı var demektir.. bunu bilenler zaten insider trading yapıyor, ona göre poz alıyor...
    Akabinde beklerim, sıkıntının sebebi piyasa düşsün.. düştüğü gün alım yaparım..

Benim anlayışım budur..

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Gram altın TL olarak bakınca ne yazik ki halimiz bu. Ons Dolar olarak bakınca biraz daha sevimli görünebilir.

6. lübnanda Kayıp bürolarına 1600 başvuru var

7.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Benim mantalitemde bir hisse endekse ayak uydurmuyorsa içerde bir sıkıntı var demektir.. bunu bilenler zaten insider trading yapıyor, ona göre poz alıyor...
    Akabinde beklerim, sıkıntının sebebi piyasa düşsün.. düştüğü gün alım yaparım..

Benim anlayışım budur..
    Hisse geri alım yapacağım demişlerdi. Sesleri çıkmıyor. Ama 1-1,06 dolar da güzel yerler alım için. İzleyelim.
    bence de beklemek biraz daha doğru

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hisse geri alım yapacağım demişlerdi. Sesleri çıkmıyor. Ama 1-1,06 dolar da güzel yerler alım için. İzleyelim.
    bence de beklemek biraz daha doğru
    Doğrudur, düşerken almak benim tarzım değil zaten.. ben yükselenlerle ilgileniyorum.. kolay gelsin..

Sayfa 408/1006 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •