Sayfa 556/1006 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Tamam borsa düşmüş,döviz çıkmış kazanmışsınız...tebrik ederiz,ama bu şenlik havası,bu coşku ne ya? Sonra söyleyince kızıyorsunuz..siz Türkiye'nin düşmanı mısınız?Hele yangına körükle gitmek,insanları dövize yönlendirmek...yazıklar olsun!

Dövize yönlenmek felan , şükür kafayı yemedik 10 tl ye gideceğini bilsem bile almam.... hepsi arbitraj felan adam elindeki paranın 10-15 katı dolar alıp satıyor.Tamamen uçuk fiatlar...
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2. Mertus abey eline emeğine sağlık. Şahsen paladan sıfır öyle atılmaz böyle atılır hareketi bekliyorum. Olur olmaz orasını Allah bilir.
    Memleketi batıranlara çemkiremeyip borsa şortlayanlara çemkirmek de ayrı bir şapşiklik.
    Neyse ben volnayı bekliyorum o gelmeden endeks döndü demem de kaçarım.

Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Kendini beğenmişlikte ve bir halt sanmakta tavan yapmışsın.Öyle düşünsem söylerdim,balinanın etrafında sadece birer asalak sadece anlattığım kişiler...
    Borsa yükselirken de düşerken de kazanan veya kaybeden basit bir insanım. Ama borsa yükselirken de düşerken de ekonomiyi, işsizliği, yolsuzluğu konuşabilmem size göre düşman olduğum içindir bana göre ülkesinin gidişatını beğenmeyen sıradan biri olduğum için...

Belki de sevincim kazandığım için değil nihayet birilerinin kafasına dank ettiğini görüyor olmamdandır. Ne yazık ki beyhude bir sevinçmiş sağ olun.

Düşmanı buralarda aramayın.

Hayırlı geceler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
    VİOP’ta işlem gören USD/TL Vadeli İşlem Sözleşmeleri Vade Aylarında Yapılacak Değişiklikler Hakkındaki Duyuru >>>> https://bit.ly/2DGuJj2
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,748
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Saatlik göstergede yeni dip yapmadan fiyatlar devamlı yeni dip yapmış. 5-15 dakikalık grafiklerdeki uyumsuzlukları yatayda dinlenerek bertaraf etmiş. Tabiri caizse ıslatıp ıslatıp dövmüşler, dinlene dinlene dövmüşler, alıcıların toplanmasını bekleyip topluca dövmüşler. Sayın lagunanın dediği gibi dibe çekip dipte dövmüşler. Artık saatlik bazda ciddi bir tepki mi gelecek yoksa yataya sarıp göstergeleri mi dinlendirecekler göreceğiz. Kısa vadede buradan shortlamam, long açabilecek kadar da yürekli değilim. Long için şansımı endeksde deneyeceğim.

Habire zopa atmışlar diyosun yani
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    doğru mu acaba? LÜBNAN...termal kamera ile çekim yapılmış...sol çaprazdan bomba iniyor ve bum...

https://twitter.com/mtahagergerli/st...25734096027649
    Işid üstlendi zaten. Yanlış mı hatırlıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu ışidin yapacağı iş değil ya...

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Işid üstlendi zaten. Yanlış mı hatırlıyorum.

8. Hepi topu %5 gitti dolar, bir sürü tantana... akşamına toplantılar vs vs.. bir şey de çıkmayacak da işte, rezerv bitmiş faizler cısss, dostlar alışverişte görsün...
    2018'de de göreydik bu aksiyonları ilk günden de dolar 3.5'tan 7'ye %100 çıkmayaydı....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 556/1006 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •