Sayfa 67/1002 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 529 - 536 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Osmanlı portföy hisse fonlarını başarılı bulmuyorum, düşüşlerde en çok düşenler arasında oph ve opı. Hisselerde ise yabancıların zararına satış yaptığı geçen hafta paylaşılıyordu, sanırım hala devam ediyor. Global piyasalar olumlu iken bu rüzgara katılamamak bizim piyasalar için kötü oldu. Yönetimin yabancıyı ikna edecek ciddi adımlar atması gerekiyor, ama pek böyle bir adım yok gibi.
    Türevde işlem yapıyorlar ama hedge konusunda başarısızlar.bist100 dışı hisselerle endeks ve fonlar kısa bir ralli yaşadı aldıklarını geri verdiler.Büyük meblağ ile fonlarda işlem yapanlar için zararı çıkarmak için zaman lazım.Mps ve oph gibi fonlar %7 zarar yazacaksa hissede işlem yapmak daha doğru.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Eren8002 Yazıyı Oku
    Türevde işlem yapıyorlar ama hedge konusunda başarısızlar.bist100 dışı hisselerle endeks ve fonlar kısa bir ralli yaşadı aldıklarını geri verdiler.Büyük meblağ ile fonlarda işlem yapanlar için zararı çıkarmak için zaman lazım.Mps ve oph gibi fonlar %7 zarar yazacaksa hissede işlem yapmak daha doğru.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    valla biz bile hisse fonun yanına altınfonu, euro bond vs alıyoruz bu dönemde. Bir şekilde iyi kötü hedge yapıp zararı minimize etmeye çalışıyoruz.
    Hiç mi akıllarına gelmiyor bunların? mutlaka geliyordur da uğraşmıyorlardır belki KAP a bildirim yapmamak için.
    Ama özel portföyün olsa seve seve yaparlardı. Şu düşüşte bile altın dolar vs, artı yazdırılardı bu piyasada.
    Çünkü orada performans ücreti alacaklar.

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    valla biz bile hisse fonun yanına altınfonu, euro bond vs alıyoruz bu dönemde. Bir şekilde iyi kötü hedge yapıp zararı minimize etmeye çalışıyoruz.
    Hiç mi akıllarına gelmiyor bunların? mutlaka geliyordur da uğraşmıyorlardır belki KAP a bildirim yapmamak için.
    Ama özel portföyün olsa seve seve yaparlardı. Şu düşüşte bile altın dolar vs, artı yazdırılardı bu piyasada.
    Ben de anlamıyorum bu durumu altın dolar yükseleceğim diye bas bas bağırıyor değişken fon yöneticileri niye hissenin yanına bunları eklememek için direnirler. Yine hisse yoğun fon yöneticilerinin 1122 direnci kırılınca short pozisyon açmaları lazımdı...

4. Bist bugünde kötü.

5. TEFAS'a açık iken de portföy büyüklüğü üzerinden Yönetim ücreti alıyorlar.

Pasta küçüldükçe onların da komisyon kazancı düşüyor.
     Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku

6. Banka ağırlıklı hisse fonu alınabilir mi ne dersiniz? Banka ağırlıklı hisse fonu hangileri alınabiir al unut olacak

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Ben de anlamıyorum bu durumu altın dolar yükseleceğim diye bas bas bağırıyor değişken fon yöneticileri niye hissenin yanına bunları eklememek için direnirler. Yine hisse yoğun fon yöneticilerinin 1122 direnci kırılınca short pozisyon açmaları lazımdı...
    Hisse fonların hareket alanı dar anlıyoruz da sizinde ifade ettiğiniz gibi değişken fonları anlamak mümkün değil. Değişken olarak OPB ve GMA var. Aldığın fiyata geldiği gün OPB yollarımız ayrılacak. Aldığım tarih itibari ile OPB %-5,16 düşerken MAC %-9 düşmüş.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

8. Aes fonu 5 ay sonra kar yazmaya başladı bende

RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Param yok kafam rahat

Sayfa 67/1002 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •