Size muhabbet lazım, eğlence lazım, laf kalabalığı lazım. Hisse ile ilgili görüş diye "bedellide patron şirketi bu maaşlara felen gider diye korkuyorum giderleri çok bunun" yazana cevap felen veremem. Ciddi yatırım var infoda ve ismende.

Originally Posted by
ibagatir
Selam , kar çok düşük kalmış , hacim artışını yansıtamamış , faiz geliride düşük kalmış , hani para yetiştiremiyoruz diyorlardı patronlar , bedelli ne olacak şimdi bununda bir esprisi kalmadı faiz yükselecek büyük ihtimalle buda infoyu çok kötü etkiler kredili işlemlerden dolayı , çünkü kırılgan bir yapısı var ismen gibi değil , ben sürekli trade yapıyordum bunu ismenle ama riskli olur artık buda , bedellide patron şirketi bu maaşlara felen gider diye korkuyorum giderleri çok bunun , tahtası sığdı onun için yüksek fk ile gidiyordu şimdi bedelli sonrası hisse bollaşacak yüksek fk hayal bunda artık , bence 5 seviyesi fiyat makul bir seviye hisse için ,

Originally Posted by
ibagatir
neyse ben buralarda olurum 5 ten satmaya razıyım diye gelirseniz kırmam sizi alırım hisseleri , sevgiler saygılar dostum sonuçta ticaret bu ısmen de bizim info da , ama hisse ile de bir görüşlerinizi paylaşsaydınız ,
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
Yer İmleri