Originally Posted by
Hermesj
Köylüm, emeklim, çiftçim samimi duruyor da, sosyoloji de bir karşılığı da olabilir de..benim bakanım, benim bilmem neyim durmaz, sosyolojide de karşılığı olduğunu sanmıyorum.. bunu son zamanlarda kullanıyor.. özellikle başkan olduktan sonra.. kopukluk yaşıyor bence..
Konuşmaları, tavırları, giysileri, gözlükleri vs ayarlayan uzmanlar vardır. Hangi tavır kaç oy getirir hesaplıyorlardır. Dolar olmuş kaç lira hazırlanıp ondan sonra Ayasofya önünde mesaj veriliyor, sabahtan millet zarar kes yapmış zaten.
Kılıçdaroğlu'nun ekibi zayıf ve amatör. Bir hamburgerciye girdi, hemen önceden ayarlanmış dediler. Barrack Obama da gitmişti ona bir şey diyen olmadı. Galoş muhabbeti olmuştu her iki lider için de. Cumhurbaşkanı hata yapınca hemen birileri ya örtüyor, aslında şunu demek istedi deniyor ya da sorumlu benim diyor, Kılıçdaroğlu'nun çevresinde fazla fedai yok. Zaten o da artık tamamen gerçekçiliğe döndü gibi.
Şeyh uçmaz müritleri uçurur lafı esas siyasetçiler için geçerli. İmamoğlu'nun da ekibi var zamanla oturabilir.
Bana göre gerçekçilik ve samimiyet açısından Ankara Büyükşehir ve İzmir Büyükşehir başkanları kendileri gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri