Sayfa 677/1006 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bir ekonomik gösterge “buzdolabı”

Reis bugün mesajı verdi... alan aldı... ben şahsen Arçeliğe full girdim...
    Sonuç olarak yüzde 80 gelir elde ettim..
    İsteyene foto atarım..
    reisi iyi dinleyin..
    Fakat Arçelik Koç'un..Muhalef yani
    Ama sen yine de full girme

2.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Fakat Arçelik Koç'un..Muhalef yani
    Ama sen yine de full girme
    Vestel alması lazımdı evet. Arcelik olmamış )

3. Bankaları bugün alan yine yerliler hatta kendileri almış baktılar tecavüze dayanamadilar garanti garantiyi 7 milyon lot akbank ı akbank 10 milyon lot almış yabancı yok. Birtek is c de merl var.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Merkezin rezervi - eksi 50-70 milyar dolar bu durumda geri kalanı da mı satacan yabancıya
    Bürüt önemli.
    Kahraman Türk evladı,
    sırf hükümet imf ye muhtaç olmasın diye yatırımının bir kısmını dolarda tuttu.
    Para kazanmadı ama ülkesini savundu.
    merkezin kasasında heran kullanmasına müsait dolar depoladı.
    Onlar olmasaydı, şimdi biz kapı kapı dolar dileniyor olurduk.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Tanidigim ne kdr akp li varsa elim kirilsaydi oy vermeseydim diyor... gitmezmis...bitti bu is...hizlica erken secim le bu ulke nin batakliktan cikmasi lazim

Istanbul nasil gittiyse....aynisi
    Bunun için muhalefetin sandıktaki oylarına sahip çıkması lazım. Sandık sandık ve birleşince oranlar.. oylar çok önemli . Ciddi bir yazılım ve ekip ılmalı... Bütün muhalefet partileri... Samimiler ise tabi. Yoksa milleti suçlar dururlar. Bu millet hala nasıl oy veriyor diye?

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    ilahi güldürdün

Başka açıklaması var mı buzdolabı ekonomik gösterge olacak hali yok ya..

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Vestel alması lazımdı evet. Arcelik olmamış )
    Vesbe olcak abi.. o da aynı çıktı 😂

8. Arjantin peso sunun grafiği bir içim su. Faiz artınca dolar düşseydi Arjantin pesosu düşerdi. Faizi yükseltmek geçici olarak kur u etkiler. Arjantinde de faizler yükseltiliyor. Ama sonuç grafikte görüldüğü gibi. 2001 krizinde arjantinin yanından bile geçmiyorduk. Şuan bire bir Arjantinin durumundayız. Arjantin de enflasyonu, faizi ve işşizliği suni olarak düşük göstermiş. Tabiki yalan attıklarını herkes anlamış. Ve sonuç ortada. Piyasa kendi haline bırakılsa ve saçma sapan engeller koyulmasa dolar ne kadar çıkarsa çıksın borsa düşmez. Adamlar sen benim doları çıkartmamam için oyunlar çevirirsen, bende borsadan, dibsten ve tahvilden satış yaparak amacıma ulaşırım diyor. Ülkenin ekonomisi yalan dolanla yönetiliyorsa başka ne olabilirdiki. Açıklanan enflasyon rakamlarına, işşizlik rakamlarına ve mb rezervlerine kim inanıyorki. Varmı bunların doğru olduğunu söyleyebilecek?

Sayfa 677/1006 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •