Sayfa 733/1006 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Bankaların hem TL hemde USD bazlı ucuz kaldığını düşünüyorum. Dediğiniz gibi, yatırımcı mantığı ile orta vade veya uzun vade beklenirse, güzel kar yüzdesi bırakabileceğini düşünüyorum.

Borsada işlem yapan Türk yatırımcı nasıl köşe olurum diye düşündüğü için, orta-uzun vade bekleyebileni pek göremedim.
    son 10 yılda hatırladığım kadarı ile bankacılık endeksi pek bir şey getirmemişti. maalesef burada yabancı ağırlığı var çünkü nispeten derin işlem hacimleri var, yabancı başka hisselere (bist 30 dışı) girse sittin sene çıkamaz. diyeceğim o ki bankalar gerçekten ucuz. burada 3-5 kuruşa trade yapmaktansa biraz yüklü miktarda bu hisselere grip daha uzun vade tutlabilir. ancak belli kar marjı görüldüğünde çıkılmalı. çünkü ekonomide ani bir sıkıntı vs oluştu mu yabancı hemen bankalarda boşaltıyor, tavşan gibi birbirlerine bakıyor küçük yatırımcı ondan sonra.

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Pala yatırımcıların peşinde. Yatırımcı nereye girerse pala oraya çöküyor. Vadeliler kamyonu yine devirmiş. Endeks günü 106.500 ler altında kapatırsa trend altında kalacağından alt bölgede hareket edecek. Ytd
    gerçek yatırımcı paniklemez satmaz üstat .. 108 binleri görmez isek bu hafta sıkıntı devam edebilir der benim öngörüm. ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    BDDK: Aktif Rasyo değeri hedefi, mevduat bankalarında %100'den %95'e katılım bankalarında %80'den %75'e düşürülmüştür
    %5 çok yapmış dağ fare doğurdu...

çöküş devam o zaman bankalarda.

4. Devre kesici çalışıyor mu yoksa arızalı mi bugün test edecekler sanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dün gece viop 1.189 kapamış.

şu anda 1.186 bu coşkunun sebebi nedir millette anlamadım görende bütün hisseler tavanladı zannedecek.

endeks 1.075 i geçmeden al vermiyor buna dikkat edin derim.

duygusuz robot olmaya devam...

aktif rasyosuda yalan çıktığına göre havuc kalmadı.

6. Spot vadeli arası eksi makas olur mu

Sanki öle olacak gibi ilk etapta

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    son 10 yılda hatırladığım kadarı ile bankacılık endeksi pek bir şey getirmemişti. maalesef burada yabancı ağırlığı var çünkü nispeten derin işlem hacimleri var, yabancı başka hisselere (bist 30 dışı) girse sittin sene çıkamaz. diyeceğim o ki bankalar gerçekten ucuz. burada 3-5 kuruşa trade yapmaktansa biraz yüklü miktarda bu hisselere grip daha uzun vade tutlabilir. ancak belli kar marjı görüldüğünde çıkılmalı. çünkü ekonomide ani bir sıkıntı vs oluştu mu yabancı hemen bankalarda boşaltıyor, tavşan gibi birbirlerine bakıyor küçük yatırımcı ondan sonra.
    Son 10 sene içinde güzel kar fırsatı verdi bankacılık kağıtları. Tabiki sanayi kağıtları veya yan tahtalar gibi %300-600 gibi yüksek yüzdeler yok.

8. trend gayet net...

Sayfa 733/1006 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •