Sayfa 701/1001 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    -> Dış mihraklardan beklenen itiraf geldi: ''Cumhurbaşkanınıza faiz-enflasyon ilişkisini bilerek biz yanlış öğrettik...''

-> Yurda buzdolabı içinde kaçak yollardan girmeye çalışan 5 Afganlının ilk ifadelerinin alınabilmesi için çözülmeleri bekleniyor...
    -> Negatif büyümenin mümkün olduğunu aylar önce öğrenen Türkiye, Erdoğan'ın bahsettiği tırmanışın da aşağı doğru olmasını yadırgamıyor...
    -> Erdoğan: ''2002 yılına mukayesen buzdolabı kapaklarına takılan mıknatıslı objelerin sayısındaki başdöndürücü artışın ekonomik yükselişimizin asıl göstergesi olduğunu da unutmamak, unutturmamak gerekir...''
    Zaytung'dan
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. az önce garanti mt bugün itibarı ile 20.000 usd üstü nakit usd çekimine %1,5 (binde 15) vergi geldiğini söyledi. doğru mudur ki?

değildir herhalde canım daha neler.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    az önce garanti mt bugün itibarı ile 20.000 usd üstü nakit usd çekimine %1,5 (binde 15) vergi geldiğini söyledi. doğru mudur ki?

Öyle bir vergi yok.
    Olsa olsa o bankanın kendi müşterilerine uyguladığı efektif çekme komisyonudur.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Öyle bir vergi yok.
    Olsa olsa o bankanın kendi müşterilerine uyguladığı efektif çekme komisyonudur.
    yok yahu. başka bankadan çekip onlara götüreceğim paradan bahsederken söyledi. ama bir saçmalık var orası kesin. böyle birşey olsa yer yerinden oynardı. yanlış bilgi olsa gerek.

5. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    az önce garanti mt bugün itibarı ile 20.000 usd üstü nakit usd çekimine %1,5 (binde 15) vergi geldiğini söyledi. doğru mudur ki?

Geçen hafta bir arkadaştan istediğinde komisyon vardı aynı banka yani doğru bilgidir

Ayrıca üç banka da eğer döviz çekersem yerine ona karşılık tl yi 1 aydan önce getiremezsin dedi bankacılık sistemine sokamazsın dedi

Bununla karşılaşan var mı acaba

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Geçen hafta bir arkadaştan istediğinde komisyon vardı aynı banka yani doğru bilgidir
    özellikle sordum. ne zaman çıktı bu diye. bugün dedi.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    özellikle sordum. ne zaman çıktı bu diye. bugün dedi.
    Ben bayramdan önce duydum .

Salı veya Çarşamba olabilir günü de ilk defa

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Ayrıca üç banka da eğer döviz çekersem yerine ona karşılık tl yi 1 aydan önce getiremezsin dedi bankacılık sistemine sokamazsın dedi

Bununla karşılaşan var mı acaba
    Bu ne demek . Trade etmeyi mi engellemeye çalışıyorlar. Dolar cekecem, sonra TL getirecem almayacaklar yani . Bu ne amakkdls.

Sayfa 701/1001 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •