-

Originally Posted by
JAS
Gümüş
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
26 altında satış artar
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
*Bozkurt
akbnk almayan kaldı mı, varsa almayan söyleyim pala emmi ye bi posta daha mal versin
Valla ben aldigim bankaları çok geçmeden hemen geri iade ediyorum.
Bende durursa gaz yapiyor.
-
Abd rus asisina camur attigina gore asi haberi dogrudur
Bu abd ne derse tersi olur
-

Originally Posted by
bb79
Bak kompartımanda son 1 koltuk kaldı bineceksen bin yoksa kargo bölümünde tavuklarla gelirsin demedi deme bostancı otobüsü beklemekten beterdir ha doğu ekspresi durmaz istediğin yerde

Binmek bişii değil abi, makası alsat farkı birde vergisi oldu mu attığın taş ürküttüğümüz kurbağaya değmiyor.
o yüzden en dibini ve en tepesini iyi analiz edip bulmak lazım. altın işi borsadan zordur
-
Alman Tabipler Birliği Başkanı Klaus Reinhardt, Rusya'nın yeni tip koronavirüse karşı geliştirdiği aşıya yönelik, "Test serisi olmadan bir aşının onaylanmasının insanlar üzerinde yüksek riskli bir deney olduğunu düşünüyorum" dedi.
-

Originally Posted by
vicente
Bunlar asiyi sen buldun hayir benim ki daha etkili diye kavga çıkarıp piyasayi bozarlar
Bugun abd ruslarin ki iyi degil demeye baslamis bile
Boyu onemli degil ki işlevi önemli [emoji23]
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Binmek bişii değil abi, makası alsat farkı birde vergisi oldu mu attığın taş ürküttüğümüz kurbağaya değmiyor.

o yüzden en dibini ve en tepesini iyi analiz edip bulmak lazım. altın işi borsadan zordur
Doğru süylersin bea[emoji23]
Ben bugün denemelik 6 gr alayım dedim hem hesap açılsın hesabı.
29 tl vergi çıktı.Vazgectim hesap açmaktan.
-

Originally Posted by
boschyatirim
Doğru süylersin bea[emoji23]
Ben bugün denemelik 6 gr alayım dedim hem hesap açılsın hesabı.
29 tl vergi çıktı.Vazgectim hesap açmaktan.
çok masraflı oluyor gram altın alsatı, zaten masraflıydı birde vergi eklenince kâr olduğu gibi kaveciye gidiyo
Forekse mi başlasak napsak
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri