Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Egeli Yazýyý Oku
    Geçmiþte bizi güçlü organizasyon yeteneðimizdi. Þimdi iki ortak þirket kuramazken o dönemde toplanýp ordu kurabiliyorduk.

Bizim þu anki sorunumuz arada sýkýþmýþ olmamýz. görünen o ki ne yaparsak yapalým avrupa bizi kendi dünyasýndan biri olarak kabul etmeyecek.
    Ne kadar müslümanýz desekte araplar bizi sevmeyecek (bizi sevmeyen araplarýn gücünün kaynaðýnýn halk deðil, ordularý ve monarþileri olduðunuda not almak gerekiyor.)
    Toparlarsak kendi yolumuzdan gideceðiz. Ama gerek ermenistan-azerbaycan, pakistan-hindistan, israil-filistin gibi geçmiþten bize kalan ama direk bizimle ilgisi olmayan sorunlarýn aðýrlýðý ile yaþamaya devam edeceðiz.
    yillardir soylerim yapan olmadi.
    pakistanli kardeslerimiz bilisimde cok yetenekli.
    onlarla bir olsak burasi bolgenin yazilim ussu olabilirdik. pakistanli kardeslerimiz burda seve seve calisir.
    silikon valley olmazdi bu kabul ama var ya yardirirdik oyle soyleyeyim.
    sorunlara degil cozumlere odaklansak bizde baya firsat var.

Alýntý Originally Posted by Calibra Yazýyý Oku
    yillardir soylerim yapan olmadi.
    pakistanli kardeslerimiz bilisimde cok yetenekli.
    onlarla bir olsak burasi bolgenin yazilim ussu olabilirdik. pakistanli kardeslerimiz burda seve seve calisir.
    silikon valley olmazdi bu kabul ama var ya yardirirdik oyle soyleyeyim.
    sorunlara degil cozumlere odaklansak bizde baya firsat var.
    Çok mühendisle çalýþtým. Kantin mühendisi kadar, zehir gibi olanda çok. Biz bize yeteriz.
    Bizde sorun bilinçsizlik.
    Sabah adam tv’ye çýkmýþ 2 dil öðrenin, algoritma öðrenin , onun bunu öðrenin diyor.

Halbuki iyi bir matematik eðitimi ve okuduðunu anlayýp kendini ifade edebilme bu yan konulardan çok daha fazla önem arz ediyor.
    Dil konusundada tek dile ihtiyaç olduðunu onunda Ýngilizce olduðunu düþünüyorum.

Daha fazla dallanýp budaklanmanýn verimliliði düþürdüðünü düþünüyorum. Her bireyinizi çok yönlü yetiþtiremezsiniz. Sonuca odaklanmanýz gerekiyor.

Neyse daha fazla yazmayayým üzülüyorum. Ama hep söylediðim gibi umut var. Yeterki biz evlatlarýmýzý ülkeden ve Atatürk’ün ideallerinden soðutmayalým.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    O egeli ben deðilim

3. Tek çare IBN HALDUN un dediklerini yapmak.

ABD nin iktisat ve ticaret modeli tamamen onun teorileri üzerine kurulu.

Ronald Reagan Ýbn-i Haldun u neden severdi?
    https://www.star.com.tr/yazar/ronald...i-yazi-695264/

Ýþin ironik tarafý IBN HALDUN en büyük islam alimlerinden birisi. Ayasofya yý açip Cami yapacaðým diyen zihniyet en büyük islam alimlerinden birisinin kelamýný, iktisat bilimini icat eden adamý bilmiyor.

Dün damattan IBN HALDUN ile ilgili bir tek alýntý veya söz duymadým. Ya hiç okumamýþ Ya da iþine gelmiyor!

Alýntý Originally Posted by Egeli Yazýyý Oku
    Çok mühendisle çalýþtým. Kantin mühendisi kadar, zehir gibi olanda çok. Biz bize yeteriz.
    Bizde sorun bilinçsizlik.
    Sabah adam tv’ye çýkmýþ 2 dil öðrenin, algoritma öðrenin , onun bunu öðrenin diyor.

Halbuki iyi bir matematik eðitimi ve okuduðunu anlayýp kendini ifade edebilme bu yan konulardan çok daha fazla önem arz ediyor.
    Dil konusundada tek dile ihtiyaç olduðunu onunda Ýngilizce olduðunu düþünüyorum.

Daha fazla dallanýp budaklanmanýn verimliliði düþürdüðünü düþünüyorum. Her bireyinizi çok yönlü yetiþtiremezsiniz. Sonuca odaklanmanýz gerekiyor.

Neyse daha fazla yazmayayým üzülüyorum. Ama hep söylediðim gibi umut var. Yeterki biz evlatlarýmýzý ülkeden ve Atatürk’ün ideallerinden soðutmayalým.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •