Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Zaten Teknik her hissede aynı işlemez. Yabancının elinde olanla patronun elinde olan hisse çok farklı teknik işleyiş sergileyebilir.
Eskiden teknik çok temizdi ama şimdilerde herkes tekniğe baktığından dolayı teknikle kandırmacalar başladı. Diğer adıyla teknik dolandırıcılık yapıyorlar.
tamam işte bişey demiyorum. nasıl görüyorsanız öyle yapacaksınız. yanlış anlamayında sizin destekleriniz yanlış. bu şekilde desteklerle dirençlerle çok yanılırsınız. çünkü bu oyunda bir kademede neler olur neler. ama yine söylüyorum yanlış anlamayın. naciane tekrar gözden geçirmeniz için bu bir öneri. çünkü ben bu rakamlara ömrümü verdim. farkındaysanız verdiğim destek ve dirençlerde kimseyle uyuşamıyorum. uyuşmamda mümkün değil farklı pencerelerden bakıyoruz manzaraya
Bu bankaları böyle tiksindirerek iyice milletin satmasını sağlayacaklar galiba. Garan 8.30 , akbank 6 üstündeyken haydi koçum borsa bankalar olmadan 120 yi geçmez ha gayret diyorduk. Şimdi bu fiyatlarda lanet edip bir daha almatacak hale geldik. Kıvamı iyi tutturdu namıssızlar.
Yer İmleri