Sayfa 107/996 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
    pozitifist söylemlerle tribünlere oynamayı bırak kardeş.realiteye bak artık.Allah öyle istediği için oldu.Allah dilemedikce siz diliyemessiniz.
    Hehe allah a. K. P sine dediki milleti soyun ülkeyi peşkeş çekin Atatürk'e ve silah arkadaşına ayyaş deyin dedi hehe allah dedirtti

Gece gece hangi marka ayran içtin de böyle uykunu kaçırtıp saçmalattı

Yok pardon allah dedi git geceyarısı saçmala dedi hehe

2.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    elalem uzaya gidiyor.teknoloji üretiyor.
    siz hala Allah allah diyorsunuz.
    sizin her işiniz allahlık olmuş artık o zaman.
    kavram karmaşasına girmeden kısaca bu inanç meselesi diyorum.ben öyle inanıyorum.bu arada kim uzaya gitmiş ben gideni görmedim.sen disney ve nasanın hayal dünyası ile çektiği kısa metraj filmlere çok takılmışsın.atmosfer dışına bir Allahın kulu çıkamaz.teknolojik olarak diğer ülkelerin müslüman ülkelerden ileride olmaları Allahın verdiği aklı müslümanların iyi kullanamamasına bağlayabiliriz.ayrıca herhangi bir müslüman devletin teknolojik açıdan ilerlemesinin önü her daim kesilmiştir.bunun tek sebebide dünyayı hegemonyası altında yönetenlerin müslümanlardan yani inanan insanlardan hep tedirginlik duymasıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    ben böyle bir şeyi kabul edemiyorum.
    bir noktaya dip demek.
    neymiş algoritması da dip orası C
    yarınamı gitmişde geri gelmiş.koymuş oraya C

BURALAR NİYE OLMASIN

Senin teknik analiz konusunda kabul ettigin yada söylediğin saçma sapan anlamsiz manasi olmayan Allah için bir tane şey var mı ki bunu kabul etmiyorsun

Bunu da kabul et gitsin nooolcekkk

İş buna mi kaldı

4. Geçende yazdım benim gördüğüm pazartesi d*****n kuyruğu kopacak.Kendimi muhafazakar olarak tanimlarim ama yanlışa da yanlış derim bir yanlış var ortada kabak gibi duruyorken tarafgirlik yapmanında anlamı yok.

5. Allah adına konuşmaktan Allah'a sığınırım. Beni o gaflete düşürmesin.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
    kavram karmaşasına girmeden kısaca bu inanç meselesi diyorum.ben öyle inanıyorum.bu arada kim uzaya gitmiş ben gideni görmedim.sen disney ve nasanın hayal dünyası ile çektiği kısa metraj filmlere çok takılmışsın.atmosfer dışına bir Allahın kulu çıkamaz.teknolojik olarak diğer ülkelerin müslüman ülkelerden ileride olmaları Allahın verdiği aklı müslümanların iyi kullanamamasına bağlayabiliriz.ayrıca herhangi bir müslüman devletin teknolojik açıdan ilerlemesinin önü her daim kesilmiştir.bunun tek sebebide dünyayı hegemonyası altında yönetenlerin müslümanlardan yani inanan insanlardan hep tedirginlik duymasıdır.
    nasıl yani geçmişte uzaya gidenler hayal ürünü müydü ?!!!

7. Dolaresdeki muhtemel artışın sebebi bidon.. Rezerv falan değil anlayana....

Sayfa 107/996 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •